Fatih Portakal açtı ağzını yumdu gözünü: Portakal'dan Fahrettin Koca'ya zehir zemberek sözler!

Fatih Portakal, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın konuyla ilgili açıklamasına tepki göstererek, "Önce bu işi layıkıyla temizleyin, sonra gelecekten bahsedin." paylaşımında bulundu.

Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta yakınları sağlık emekçilerine saldırdı. Sağlık emekçileri saldırıdan kendilerini korumak için barikat kurdu. Görüntüler büyük tepki çekerken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan açıklama geldi. Sağlık çalışanları linçten barikat kurarak kurtuldu. Koca, "Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde, çok sayıda kişi, ateşli silahla yaralanan, müdahalelere rağmen kurtarılamayan yakınlarını, kuralları zorlayarak görmeye çalıştı. Arkadaşlarımız, şiddet olasılığına karşı, kapıyı kapalı tuttu. Şiddetin ihtimali bile olmamalı. Devlet, geçit vermeyecek!" ifadelerini kullandı.

'ÖNCE İŞİ LAYIKIYLA TEMİZLEYİN'

Gazeteci Fatih Portakal, Twitter üzerinden Sağlık Bakanı Koca'nın açıklamasına tepki göstererek, şu ifadeleri kullandı: "Bunun gerçekleşmeyeceğini bildiği halde, bu cumleyi kurmak. Önce bu işi layıkıyla temizleyin, sonra gelecekten bahsedin. Hep aynı beylik sôzler... Nereye kadar???"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Basını özgür bir Türkiye, demokrasimiz için şarttır
Akit yazarı, Cumhur'a seçim mağlubiyeti sebebiyle hesap sorulması gereken yerleri sıraladı
AK Parti bence geç kalıyor, hemen değişim yapmalı
CHP ile Gezi mahkumlarını salma pazarlığı mı?
Belli ki 31 Mart sonrasında hiçbir şey eskisi gibi olmayacak