Fatih Portakal, canlı yayında sinirlendi "Bana giren çıkan bir şey yok"

CHP'nin yerel seçimlerde ittifak yapma teklifine "Hayır" diyen İYİ Parti'nin haberini sunan Fatih Portakal izleyici yorumlarına sinirlendi. Portakal, "Bana giren çıkan bir şey yok" dedi. İşte Portakalı sinirlenme nedeni...

Sözcü TV'de ana haberi sunan Fatih Portakal, İYİ Parti'nin karar haberini sunan Fatih Portakal izleyici yorumlarına sert çıktı. Bir izleyicinin "Bakıyorum iyi seviniyorsun." yazmasına sinirlendi.

CHP’NİN TEKLİFİNE İYİ PARTİ’DEN RET

31 Mart yerel seçimi çalışmaları kapsamında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret eden CHP lideri Özgür Özel, “Yerel seçimde iş birliği yapalım” teklifini sundu. Teklif sonrası İYİ Parti lideri Meral Akşener, Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleriyle bir araya geldi. Kritik toplantı sonrası İYİ Parti, CHP ile iş birliği yapmama kararı aldı. Oylama 35 hayır, 15 evetle sonuçlandı.

PORTAKAL’DAN SEYİRCİ YORUMUNA SERT ÇIKIŞ

Sözcü TV’de ana haberi sunan Fatih Portakal, İYİ Parti’nin karar haberini sunarken, bir izleyicinin “Bakıyorum iyi seviniyorsun. İYİ Parti bir belediye alır mı Portakal” mesajını gönderdiğini söyledi. Yoruma sinirlenen Portakal, “Olmayacak bir ittifaktı zaten. Ben niye sevineyim bana giren çıkanbir şey yok” diye yanıt verdi. Portakal, İYİ Parti’nin kararının kendisini ilgilendirmediğini ve tarafsız bir şekilde haber yaptığını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kızlı erkekli konserler istemiyorum: Rektörlük bahar şenliğine izin vermedi
Özel 'yeni anayasa' ile ilgili konuştu: "Çok uzağız"
Ankara'da trafiğe çıkacak olanlar için uyarı: Belirli yollar kapanacak
Selin Şekerci'den Kötü Haber Geldi!
Ex'ten Yine Olmadı! Jennifer Lopez ve Ben Affleck Boşanıyor!