Fatih Portakal, emeklileri sevindirecek haberi duyurdu!

2024 yılı emeklilerin yılı olacağı söylenirken, emekliler için ardı ardına müjdeler geliyor. Ünlü gazeteci Fatih Portakal hafta sonunu işaret ederek duyurdu. Emekli promosyonlarına gelen zammın peşinden bir zam daha işarete edildi.

2024 yılının emeklilerin yılı olacağı söylenirken, emeklilere yönelik bir dizi müjde ardı ardına geliyor. Ünlü gazeteci Fatih Portakal, hafta sonuna dikkat çekerek yeni bir zam haberini duyurdu.

PROMOSYON DÜZENLEMESİ GELDİ

Yeni yılda zam oranlarından memnun olmayan emekliler, hükümetin emeklilik konusundaki adımlarını dikkatle takip ediyorlar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü konuşmasında yeni promosyon miktarlarına işaret etti. Yapılan duyuruya göre, promosyon ödemeleri 8 ila 12 bin lira arasında olacak. Ayrıca, seçim öncesinde beklenen seyyanen zam konusunda da Fatih Portakal'dan açıklama geldi.

EMEKLİLER MAĞDUR OLMAYACAK

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde, emekliler hükümetten daha fazla müjde bekliyorlar. Turgut Altınok ve Fatih Şahin'in açıklamaları, bu beklentileri güçlendiriyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Altınok, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmede hiçbir emeklinin mağdur olmayacağını belirtti ve bütçe imkanları çerçevesinde iyileştirmelerin yapılacağını vurguladı. Ayrıca, Fatih Şahin'in açıklaması da emeklilerin beklentilerinin farkında olduklarını gösterdi. Şahin, vatandaşların taleplerini yakından takip ettiklerini ve emeklilerin beklentilerinin farkında olduklarını ifade etti.

5 BİN LİRA SEYYANEN ZAM

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde, emekli maaşlarına ilişkin seyyanen zam beklentileri güçleniyor. Kulislerden gelen bilgilere göre, yerel seçimler öncesinde emeklilere 5 bin lira seyyanen zam yapılacağı konuşuluyor. Bu iddiaların doğru olması durumunda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 23 Mart'ta gerçekleştireceği 'Büyük Ankara Mitingi'nde bu müjdeyi duyurması bekleniyor.

FATİH PORTAKAL AÇIKLADI

Ünlü gazeteci Fatih Portakal, seyyanen zam iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Emeklilere bilgi vermek istediğini söyleyen Portakal, "Beklenmedik bir sürpriz olabilir. Hafta sonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seyyanen zam açıklaması yapabileceği iddiaları var," diyerek açıklama yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Borsa İstanbul'da yabancı yatırımcıların ilgi gösterdiği hisseler belli oldu
POS cihazlarına sıkı denetim uygulandı: Mehmet Şimşek hiç acımadı!
Temmuz ayındaki emekli maaşı artışıyla ilgili masadaki rakamlar sızdırıldı
IMF'nin dolar/TL kuru tahminleri şok etti! O tarihte üç haneli sayılar geliyor, hazırlanın!
S&P'den dikkat çeken tahmin: 2025 yılında dolar kaç lira olacak?