Fatih Tekke, Fenerbahçe'ye mesele çıkarmaya devam ediyor! Fenerbahçe cephesinde burukluk!

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında da maçlar devam etti. Fenerbahçe, sahasında Alanyaspor ile karşılaştı. Bu maçta berabere kaldı ve koltuğunu Galatasaray'a kaptırdı. Fatih Tekke sezonun peşinden bir kez daha Fenerbahçe'ye zirve yolunda büyük hüsrana uğratmış oldu.

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında muhteşem bir maç var. F.Bahçe, Alanyaspor ile evinde 2-2 berabere kaldı ve liderliği ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırdı. 

Alanyaspor'un genç teknik direktörü Fatih Tekke, Kadıköy'de deplasmanda mükemmel futbol oynadığı için övgüyle karşılandı. Bu sonucun ardından tuhaf bir istatistik ortaya çıktı. Fatih Tekke'nin takımı son iki sezonda Kadıköy'de şampiyonluk yolunda eleştirilere maruz kalarak puan kaybetti.

Fatih Tekke; kulübü ile yine Fenerbahçe'ye zarar vermiş oldu. Fenerbahçe cephesine büyük bir hasar vermiş olan takım, mücadelesine devam ediyor.

4. Sezonda da  Galatasaray şampiyonluğu kazandı.. Fenerbahçe kulübü için oldukça zor bir karşılaşmanın ardından, ezeli rakibi olan Galatasaray cephesinde ise yüzler güldü.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Güler gollerine devam ediyor: Real Madrid Granada'yı 4-0 mağlup etti
Cristiano Ronaldo, Avrupa'ya Dönüş Biletini Aldı!
Real Madrid'de Arda Güler rüzgarı esmeye devam ediyor: Bir gol daha attı!
Beşiktaş, Rachid Ghezzal İle Yollarını Ayırıyor
Eski Futbolcu Tijani Babangida'nın Kardeşi Trafik Kazasında Kaybetti, Tijani Ağır Yaralı!