Fatih Tekke: “Onları verdikleri mücadeleden dolayı alkışlıyorum"

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ederek kritik bir galibiyet elde etti. Alanyaspor Teknik Direktör Fatih Tekke maça dair açıklamalarda bulundu.

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ederek kritik bir galibiyet elde etti. Alanyaspor Teknik Direktör Fatih Tekke maça dair açıklamalarda bulundu.

TEKNİK DİREKTÖRÜN TAKTİK DEĞERLENDİRMESİ

Teknik Direktör Fatih Tekke, maçın ardından yapılan basın toplantısında takımın performansını değerlendirdi. İkinci yarıda yapılan ön alan baskısının değiştirilerek maçın kontrolünün sağlandığını belirtti. Teknik Direktör Tekke, oyuncularının 2 buçuk aylık periyotta gösterdikleri performansın takım olma yolunda ciddi adımlar attığını ifade etti. Oyuncularının gösterdikleri mücadeleyi ve takım ruhunu alkışladı.

GELECEK MAÇLAR VE ÖNEMLİ PERİYOT

Fatih Tekke, önümüzdeki maçlara odaklanarak Salı günü deplasmanda oynayacakları kritik maça vurgu yaptı. Pendikspor ve Kasımpaşa maçlarının da önemine değinerek, oyuncularının bu kritik periyodu iyi geçirmesi temennisinde bulundu. Teknik Direktör, oyuncularının pes etmeyen, arzulu ve istekli mücadelesinin gelecek adına umut verici olduğunu belirterek, takımın oyun organizasyonundan ödün vermeden devam etmesinin önemine vurgu yaptı. 

Tekke, "Genel hatlarıyla 90 dakikada maçın hak eden tarafın biz olduğumuzu düşünüyorum. İyi hazırlandık. Fakat ilk senaryosu aslında ön alan baskısı olarak 5-3-2 ile bastırdık. Bana göre tekrarla çok iyi olduğunu söyleyemem. Ama karşılama olarak fena değildi. Onların ilk yarıda hızlı hücumları var. Bir tanesini gol yaptılar. İkinci yarı özellikle ön baskısının şeklini değiştirdik. Neticede 2 buçuk aylık periyodun oyuncularımın tamamen problemsiz devam etmesi. Herkesin içeride güllük gülistanlık bir durumun olmadığını bilmesine rağmen takım olma yolunda çok ciddi adımlar var. Bizlere çok ciddi cevaplar veriyorlar. Onlar her türlü alkışı hak ediyorlar. Onları verdikleri mücadeleden dolayı alkışlıyorum. Çok zor bir takıma karşı 3 puan kazandık. Çok değerli. Salı günü deplasmanda yine kritik bir maç oynayacağız. Sonra Pendikspor ve Kasımpaşa maçı var. Umarım bu periyodu çok iyi geçiririz. Çok önemli bir periyot. Daha uzun bir yol var. Oyuncularımın pes etmemesi geriden gelmesi, arzu, isteği ve oyunun organizasyonunu asla terk etmeden devam etmesi benim için çok değerli, çok umut verici. Hepimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Rıdvan Dilmen'den tepki çeken açıklama geldi! 1Fenerbahçe maçını izlemeyeceğim"
Tottenham, Raphinha İçin Barcelona'ya 70 Milyon Euro Teklif Hazırlıyor
Emre Belözoğlu: Ankaragücü'nün Tek Hedefi Önümüzdeki 6 Puandan Tam Puan Almak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal: Galatasaray Maçına Odaklandık!
Markus Gisdol: Konyaspor'un İyi Savaşı Galibiyeti Getirdi