Fatih Terim: Ekonominin kötü gidişini de bana bağlayıp borçları bana yazabilirler

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa'ya mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Terim, "Ekonominin kötü gidişini de bana bağlayıp borçları da bana yazabilirler" dedi.

Süper Lig'de Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup oldukları maçın ardından çok sert açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı kızdıracak açıklamalarda bulundu. 

"KİME TEPKİ GÖSTERDİĞİM ÇOK AÇIK"

Terim, maçın son dakikalarında sinirlenerek soyunma odasına gitmesiyle ilgili, "Sahada Galatasaray'a veya bana değil, kendilerine yazık eden bir takım vardı, artı futbolun ruhuna aykırı bir hareket vardı. Ben Galatasaray'ı ve takımı değil maçı bıraktım, kime tepki gösterdiğim de açık" dedi. Terim, sahada takımı bırakmadığını belirterek, "Maçı bıraktım. Bu masum bir hareket, kimseyi yalnız bıraktığım yok. Antep maçında da girdim. Onun için 'Yok ona karşı, buna karşı' diye bir şey yok" şeklinde konuştu" diye konuştu. 

"EKONOMİNİN KÖTÜ GİDİŞİNİ DE..."

Terim, mücadelesinden vazgeçmeyeceğini ifade ederek, "Tüm mağlubiyetleri bana yorabilirler, tüm kötü gidişi de bana yazabilirler. Ekonominin kötü gidişini de bana bağlayıp borçları da bana yazabilirler" ifadelerini kullandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Başarı hikayesi olarak gösterilen o elektronik devi iflas etti!
Ülkenin önde gelen gıda devi iflasın eşiğinde: Şubeleri kapatılıyor
23 yıl sonra borsa, dolar ve altında bir ilk: Tedbirinizi alın!
Starbucks'ın Çeyreklik Bilançosu, Boykotun Gölgesinde!
Dev Bebek Bezi Markası İflas Etti, Ünlü İsimler Tanıtım Yüzüydü!