Fatih Terim Galatasaray'ı fena karıştırmış oldu!

Fatih Terim'in Samet Akaydin'ın Galatasaray'a transferi mevzusunda oldukça iddialı olduğu ve Okan buruk'a telkinde bulunduğu ortaya çıkmış oldu! Fatih Terim'in Galatasaray kulübünün transfer konusunda oldukça iddialı olduğu..

Galatasaray'ın deneyimli teknik danışmanı Fatih Terim, şampiyonluk partisinde Okan Buruk ile tanışarak önemli tavsiyelerde bulundu.

Toplantıda Samet Akaydın'ın transferi konusunu gündeme getiren Terim'in, Galatasaray'ın transferini alması halinde takım yapısına tam uyum sağlayacağını ifade ettiği öğrenildi.

Terim, hücum yapan takımlar için özellikle ilk savunma bölgesine etkili müdahale etmeyi bilen bir defans oyuncusunun bulunmasının önemli olduğunu vurguladı.

PANATHINAIKOS NEDEN ÇALIŞMIYOR?

Fatih Terim, Samet Akaydın'ın Panathinaikos için neden istediği performansı gösteremediğini açıklarken, takımın hücum eksikliğinin de etken olduğunu belirtti.

Samet'in çalışkan, verimli ve takıma çabuk uyum sağlayan popüler bir oyuncu olduğunu belirtti. Terim, yerli oyuncu rotasyonu için de aynı durumun değerlendirilebileceğini söyledi.

YAPTIĞINI YAPIYOR

Fenerbahçe'nin tek yenilgisini aldığı Trabzonspor karşılaşmasında Samet Akaydın, sarı-lacivertli taraftarları coşturdu.

Ayrıca Akaydın'ın Kadıköy'de oynanan 3-2'lik maçtaki hataları da eleştiri aldı. Bu mağlubiyet sonucunda F.Bahçe, şampiyonluğu Galatasaray'a 3 puanla kaptırdı.

Bu olayların ardından Samet Akaydın, Yunanistan'da beklenen performansı gösteremeyince Panathinaikos FC'ye transfer oldu ve Türkiye'ye döndü.

MİLLİ MAÇIN BÜYÜK HATASI

Polonya ile oynanacak Avrupa Şampiyonası maçı öncesinde sahneye çıkan Akaydın, kritik bir hata yaparak Türkiye'ye kendi kalesine gol kazandırdı.

Sosyal medya kullanıcıları Akaydın'a yönelik eleştirilerini paylaşarak, Avrupa Şampiyonası'nda ilk 11'de yer alması durumunda Türkiye'nin turnuvadan elenme ihtimalinin yüksek olduğunu öne sürdü.

TARAFTARLAR ISYAN ETTI

Terim'in Samet Akaydın'ı Galatasaray'a teklif etmesi üzerine Galatasaraylı taraftarlar da sosyal medyada isyan çıkardı.

Sarı Kırmızılılar, Samet'in hatalarının videolarını paylaşarak şu yorumu yaptı: "Samet'i Galatasaray'da istemiyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.