Fatih Terim, ilk transferini Fenerbahçe'den yaptı. Oyuncuya piyango vurdu

Panathinaikos'u şampiyonluğa ulaştırmayı hedef edinen Fatih Terim, ilk transferini Kanarya'dan yaptı! Fatih Terim, Yunan ekibindeki ilk transferini gerçekleştirdi! Fenerbahçe'den büyük transfer! Fatih Terim sahalara dönüyor!

Yunan devi Panathinaikos'tan devralacağı maçın 2/2'si ile Yunanistan Ligi'nin lideri haline gelen Fatih Terim, transfer işine başladı. Galatasaray'ın efsane ismi, F.Bahçe'nin yıldız ismini kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

FATİH TERİM KAZANMAYA KARARLI!

Yaklaşık 2 yıllık aradan sonra yeniden yeşil sahaya dönen Fatih Terim, 2010'dan bu yana Yunanistan, Panathinaikos şampiyonluğu hasretini dindirmek için kolları sıvadı. Kış transfer döneminde Süper Lig'i hedef alan efsane teknik adam gözünü dikti. Yıldızlarla dolu Fenerbahçe'de..

Uğur Sever'in Vole'la ilgili haberine göre; 70 yaşındaki tecrübeli teknik adam, kolları sıvadı ve geçtiğimiz Ocak ayında Adana Demirspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan defans oyuncusu Samet Akaydın'ı kadrosuna kattı ancak sarı-lacivertli takımda büyük hayal kırıklığı yaşandı.

Yunan ekibi, Fatih Terim'in transfer raporu üzerine harekete geçme kararı alarak, bu sezon Fenerbahçe yedek kulübesinde yer alan Samet Akaydın'ı kiralık olarak kiralamak için çalışmalara başladı. Yunan tarafının Fenerbahce ile anlaşmaya yaklaştığı söylenirken, deneyimli savunmacının Yunan tarafına yönelik yoğun imalarda bulunduğu da iddia edildi.

46 YIL SONRA İLK TÜRK!

Bu sezon Fenerbahce'de sadece 11 maça çıkan 29 yaşındaki stoper, 46 yılda Panathinaikos'a transfer olan ilk Türk futbolcu olarak Yunan devleri tarihine geçecek. yıllar yıllar Yunan milli takımına imza attı.

Yeşil beyazlı Yunan takımı, 1978'de Beşiktaş'tan Niko Koviandi'yi kadrosuna kattı ve o tarihten bu yana kadrosuna tek bir Türk oyuncuyu eklemedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferi İçin Harekete Geçiyor!
Beşiktaş 15 milyon euroluk golcüsünü buldu: 37 gol 66 asist