Fatih Terim Milli Takım'ı bıraktı!

Çeşme'de damatlarıyla mekan basıp karıştığı kavga ve Galatasaray'ın başına geçeceği iddialarıyla gündeme gelen Türkiye Futbol Direktörü Terim, görevinden ayrıldı. Terim'in, istifa kararını TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le...

Çeşme'de damatlarıyla mekan basıp karıştığı kavga ve Galatasaray'ın başına geçeceği iddialarıyla gündeme gelen Türkiye Futbol Direktörü Terim, görevinden ayrıldı. Terim'in, istifa kararını TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le yaptığı görüşme sonrasında aldığı kaydedildi.

Yandaş medya AKP'ye yakınlığıyla bilinen Fatih Terim'in görevden Türkiye Futbol Federasyonu'yla anlaşmalı bir şekilde ayrıldığını ileri sürdü. Daha sonra bu iddia doğrulandı. Terim'in istifa kararını açıklamadan önce TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le görüştüğü kaydedildi. İstifa açıklaması sonrasında Demirören, "Karşılıklı anlaşarak ayrıldı" dedi.

İstifa kararının basına yansımasının ardından TFF'den de bir açıklama yapıldı.

Açıklamanın tam metni şöyle:

"Bir süredir kamuoyunda ve medyada gündem haline getirilmeye çalışılan birtakım futbol dışı konular, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Türkiye Futbol Federasyonu yönetimini yıpratma amacı taşıyan bir hal almıştır.

Bir araya gelen taraflar, sürecin bundan sonraki kısmında yolları ayırmanın her iki taraf açısından daha sağlıklı olacağına kanaat getirmiştir.

Gerek Türkiye'de gerek dünyada başarıları ile kendini kanıtlamış ve Türk futboluna büyük hizmetler vermiş olan değerli hocamıza teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarı ve mutluluklar dileriz."

'TFF'DEN ŞENOL GÜNEŞ'E TEKLİF GİTTİ' İDDİASI
Bu arada Fanatik, TFF yönetiminin, Milli Takım'ın önündeki üç maç için Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e teklif götürdüğünü iddia etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

GKN Kargo iflas bayrağını çekti: Futbol kulüplerine sponsor oluyordu!
Bedelli askerlik ücretlerine zam geliyor! Tüm tahminler dudak uçuklatıyor
'Düşman Refah operasyonunu gerçekleştirirse müzakereler durdurulur!
CHP lideri Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 10 bin liralık hediye
İran'dan İngiliz bakanın da dahil olduğu yaptırım listesi gündemde