Fatih Terim, Montella'ya Destek Verdi: Çekya Maçına Odaklanmalıyız

Fatih Terim, EURO 2024 öncesi A Milli Takım'ın İtalyan teknik direktörü Montella'ya destek verdi. Çekya maçına odaklanılması gerektiğini vurgulayan Terim, taraftarlardan eleştirileri turnuva sonrasına bırakarak şimdi takıma destek olmalarını istedi.

Fatih Terim, EURO 2024 öncesinde A Milli Takım'ın teknik direktörü Vincenzo Montella'ya destek verirken, Çekya maçına odaklanılması gerektiğini ve eleştirilerin turnuva sonrasına bırakılması gerektiğini vurguladı.

Son olarak Panathinaikos'ta görev alan Fatih Terim, EURO 2024'te 3-0 kaybedilen Portekiz maçını değerlendirirken A Milli Takım'ın İtalyan hocası Vincenzo Montella'ya destek verdi.

EURO 2024 grup aşamasının son maçında Çarşamba akşamı Çekya ile karşılaşacak A Milli Takım, bu maçtan bir puan alması halinde 16 yıl aradan sonra Avrupa Şampiyonası'nda gruptan çıkma başarısı gösterecek.

Zorlu maça az bir süre kala A Milli Takım'ın teknik direktörü Montella'nın tercihleri tartışma konusu olurken Fatih Terim, İtalyan teknik adama destek verdi.

Montella ve A Milli Takım oyuncularına güvendiğini belirten Terim, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Çekya maçına odaklanmamız gerekiyor. Beklemek veya üzülmek yerine hemen bu maça hazırlanmalıyız. Eğer gruptan çıkarsak, kötü sonucu telafi edebiliriz. Önemli olan gruptan çıkmak.

Taraftarlara seslenmek istiyorum, Türk halkından ricam var. Eleştirileri turnuva sonrasına bırakalım. Şu anda hocamıza ve takımımıza destek olmalıyız. Herkes kötü gününde belli olur. Şimdi hocamıza ve takımımıza yardımcı olma zamanı. Portekiz gibi güçlü bir takım herkesi yenebilir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.