Fatih Terim’den 50. Yıl Mesajı: “Galatasaray Hep Var Olacak”

Fatih Terim, Galatasaray ile ilk sözleşmesini imzaladığının 50. yıl dönümünde duygusal bir paylaşımda bulundu. Terim, Galatasaray’ın hayatındaki özel yerini vurgulayarak, “Hikaye sizin olmaktan çıkar” dedi ve kulübün gelecekte de var olacağını belirtti.

Galatasaray’ın efsanevi teknik direktörü Fatih Terim, kulüple imzaladığı ilk sözleşmenin 50. yıl dönümünde duygusal bir paylaşım yaptı. Terim, Galatasaray’ın hayatındaki özel yerini anlatarak, bu yolculuktaki anılarını ve kulübün gelecekteki varlığını vurguladı.

FATİH TERİM’İN 50. YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Bugün, Galatasaray ile ilk sözleşmemi imzaladığım günden tam 50 yıl geçti. Bu anlamlı günde, sosyal medya hesabımdan duygularımı paylaşmak istiyorum.

Hayat, büyük bir döngüden ibaret… Bize sayısız anı yaşatıp, sonunda bizi aynı noktaya getiren bir yolculuk. 

"Hikaye Sizin Olmaktan Çıkar"
Yarım asır önce bugün Galatasaray Adası'nda attığım imza ile bu çember dönmeye başladı. O günden itibaren, nereye gidersem gideyim, ismimin yanına Galatasaray eklendi ve her adımımı o gururla attım. Zaman geçerken, duygularımı kurduğum bu üçgenin içinde yaşadım: Ailem, dostlarım ve Galatasaray. Hayat bana şunu öğretti: Yaşadığınız anıları birini bile resmin içinden çıkardığınızda, o hikaye sizin olmaktan çıkar. Kendi dünyanızda başkalarının hikayelerini yaşamaya başlarsınız.

"Galatasaray Hep Var Olacak"
Bazen 50 yıl sonrasını düşünmek zor olabilir, bazen de geçmiş 50 yıl size umut verir. O gün genç bir heyecanla başlamıştım, şimdi milyonlarca insanla dolu bir yaşam tecrübesine sahibim. Ne mutlu ki, Galatasaray hem bugün hem de 100 yıl sonra var olacak. Bu yolculukta bana eşlik eden ve hikayemi benimle yaşayan herkese teşekkür ederim.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.