Fatih Terim'den Arda Güler İçin Heyecan Verici Açıklama Geldi

Milli takımımızın yetenekli oyuncusu Arda Güler, futbol kariyerinde önemli bir dönemeçte bulunuyor. Galatasaray'ın deneyimli teknik direktörü Fatih Terim, Arda Güler hakkında heyecan verici açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim, Yunanistan Süper Ligi takımlarından Panathinaikos'un teknik direktörlüğünü üstlenirken Portekiz basınına yaptığı açıklamalarda milli takımımızın genç yeteneği Arda Güler'e övgüde bulundu. Terim, Gürcistan maçındaki performansı ve attığı golle büyük etki yaratan Arda Güler için "olağanüstü bir yetenek" ifadesini kullandı.

Terim, İspanya'da Arda Güler ile yaptığı görüşmeyi anlatırken, "Türkiye tarihinde önemli oyuncular yetiştirdi ve Arda Güler de bu geleneğin devamı niteliğinde, olağanüstü bir yetenek. Henüz 19 yaşında olmasına rağmen topu ayaklarına aldığında çok yetenekli ve tecrübeli gibi oynuyor. Gençlerbirliği ve Fenerbahçe'de gösterdiği gelişimle Real Madrid'e transfer oldu. İspanya'da onunla görüştüm. Ona gurur duyduğumuzu ve inandığımızı, başarılar dilediğimi ilettim" şeklinde konuştu.

Arda Güler'in geleceği hakkında da değerlendirmelerde bulunan Terim, "Ballon d'Or adayları arasında olabileceğine inanıyorum. Her zaman sahada olmak isteyen bir oyuncu, doğru şekilde planlanması önemli. Real Madrid'de Carlo Ancelotti ile çalışıyor ve bu süreçten doğru bir şekilde geçiyor. Gelecek sezon Mbappe ve Vinicius Jr gibi isimlerle beraber onu düşünmek heyecan verici olacak. Eğer kariyerine doğru şekilde odaklanır ve sağlığı el verirse, bir gün Ballon d'Or adayları arasında bile konuşulabilir. Bunu ilk dile getiren ben olayım" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.