Fatih Terim'in Çıkışı: Yerden Yere Vurdu, Ardından Destek Çağrısı Yaptı!

Tecrübeli teknik direktör Fatih Terim, Türkiye'nin Portekiz'e karşı aldığı mağlubiyeti değerlendirdi. Ayrıca, Çekya maçı öncesinde takımın acilen toparlanması gerektiğini vurguladı. Detaylar haberimizde..

Türkiye Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda Portekiz'e 3-0 mağlup oldu. Bu yenilginin ardından Milli Takım'ın turne süreci, önümüzdeki Çekya maçının sonucuna bağlı olarak netlik kazanacak.

Deneyimli teknik direktör Fatih Terim, beIN Sports'ta Türkiye-Portekiz maçıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Portekiz'in daha fazla gol atabileceğini gördük. Ofansif ve defansif anlamda zayıf bir performans sergiledik. Topa daha çok sahip olan Portekiz'e karşı savunmada zorlandık. Bloklar arasını kapatamadık, 18 içinde iyi pozisyon alamadık. Maçta daha fazla gol olabilirdi ve bu gerçeği kabul etmemiz gerekiyor."

Terim sözlerini şöyle sürdürdü: "'Gürcistan maçındaki galibiyet, pozitif sonuçlar aldığımızı gösterdi ancak bizi dikkatli olmaya davet etmesi gerekiyordu. Maalesef bu dikkat çağrısını takımda göremedim. İkinci yarıda Portekiz istediği gibi oyunu kontrol etti ve daha fazla gol atabilirdi."

Çekya maçı öncesi ise Terim, takımın hızla toparlanması gerektiğini belirtti: "Çekya maçına odaklanmalıyız. Gruptan çıkarsak her şeyi telafi edebiliriz. Şimdi hocamıza ve takımımıza destek olma zamanı. Eleştiriler turnuva sonrasına saklanmalı."

Terim ayrıca Türk halkından da destek istedi: "Her takım yenilebilir. Lütfen sosyal medyada aşırı eleştirilerden kaçınalım ve takımımıza moral verelim. Şimdi takımımızın yanında olma zamanı."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.