Fatih Terim'in Tanju Çolak'ı Ağlattığı Anların Ardından Şok Açıklama!

Türk futbolunun unutulmaz ismi Tanju Çolak, Ekol TV'de yaptığı açıklamalarda Fatih Terim hakkında dikkat çekici bir iddiada bulundu. Bu ifadeleri, sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı. İşte detaylar...

Tanju Çolak, Ekol TV’deki programında 2007 yılında A2 milli takım teknik direktörlüğü döneminde yaşadığı zorlukları paylaştı. Çolak, halkın sevgisiyle karşılandığını ancak bu durumun Fatih Terim tarafından dışlanmasına neden olduğunu öne sürdü.

Canlı yayında, Beylerbeyi’nde yürürken namaz kılanlar ve okuldan çıkan çocukların kendisiyle fotoğraf çektirmek için yanına toplandığını belirten Çolak, bu sevginin Gündüz Tekin Onay'ın dikkatini çektiğini ve Onay’ın, "Böyle bir sevgi varken Fatih Terim seni burada tutmaz" dediğini aktardı.

Ayrıca, 3 Ocak 2007’de Antalya’ya giden uçağa bindiğinde Fatih Terim ve yardımcılarının orada olduğunu görünce gerginleştiğini ifade eden Çolak, uçağın düşmesi için dua ettiğini söyledi. "Allahım bu uçağı düşür, kurban olayım. Türk futbolunun üniteleri burada, arada da ben kaynayayım bir şey olmaz" dediğini belirten Çolak, uçağın indikten sonra Fatih Terim’in kapıyı kapatmasının ardından üzülerek ağladığını açıkladı. Çolak, yaşadığı bu deneyimlerin ardından Cemal Aydın’ı arayarak "bırakıyorum" dediğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.