Fatih Terim'in yeni transferi Galatasaray'dan geliyor!

Teknik direktörlüğünü Fatin Terim'in yaptığı Panathinaikos'a yeni isim! Galatasaray'ın forveti Cedric Bakambu'nun önerildiği öne sürülüyor! Fatih Terim'in yeni ismi belli! Transfer için geri sayım başladı!

Yunanistan'ın Panathinaikos takımı, teknik direktörlük görevine Fatih Terim'in getirilmesinin peşinden transferde hız kesmiyor.

Fenerbahçe'den Samet Akaydin, Trabzonspor'dan Anastasios Bakasetas, Spezia'dan kaleci Bartlomiej Dragowski, Bahia'dan eski Trabzonsporlu Vitor Hugo'yu kadrosuna katan Yunan ekibi, Getafe'den Nemanja Maksimovic'le de prensipte anlaştı.

Yunan Panathinaikos takımı, Fatih Terimand'ın teknik direktörlüğe getirilmesinin ardından transferleri yavaşlatmıyor.

Panathinaikos'un son ismi Galatasaray ve forvet Cedric Bakambu oldu. Yunan basınında yer alan haberlere göre; Bakambut, birkaç gün önce Fatih Terim'in takımına teklif edilmişti.

Geçtiğimiz sezon Panathinaikos'un ezeli rakibi Olimpiakos'da forma giyen 32 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz yaz transfer olduğu Galatasaray'da özel bir forma şansı yakalayamadı.

Sport Journal haberinde, Bakambuandi'nin Panathinaikos ile bağlantısının teknik direktör Fatih Terim'in yardımıyla sağlandığı ancak şu ana kadar transferle ilgili resmi bir gelişme yaşanmadığı belirtildi.

2023 Afrika Uluslar Kupası'nda Demokratik Kongo Cumhuriyeti adına mücadele eden Cedric Bakambu, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 16 maçta 2 gol attı ve 1 asist yaptı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray'da 6 milyon euroluk bir ayrılık yaşanıyor! Eyüpspor'a transfer oluyor
Stefan Kuntz'un A Milli Takım'dan ayrılmasının ardından resmen duyurulan yeni işi herkesi şaşırttı!
Arda Güler'in Vedası!
Süper Lig'de disiplin seferberliği: 8 Kulüp PFDK'ya sevk edildi
Sürat Kargo, A Milli Futbol Takımı'nın yeni sponsoru! Formalar hazır!