Fatih Tezcan'dan İzmir saldırısı için skandal Berkin Elvan yorumu

Hükümete ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanaşma çabalarıyla bilinen ve Akit TV gibi mezhepçi-faşist çizgideki kanallarda yorum yapmaya çalışan Fatih Tezcan, Twitter hesabından İzmir'deki bombalı saldırıyla ilgili skandal açıklamalarda...

Hükümete ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanaşma çabalarıyla bilinen ve Akit TV gibi mezhepçi-faşist çizgideki kanallarda yorum yapmaya çalışan Fatih Tezcan, Twitter hesabından İzmir'deki bombalı saldırıyla ilgili skandal açıklamalarda mesajlar paylaştı.

Saldırıyı, Gezi direnişi sırasında polisin attığı biber gazı kapsülünün başına isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın doğum günüyle ilişkilendiren Tezcan, açıkça nefret suçu işledi. Bu nedenle Tezcan'a sosyal medya tepki yağdı.

İzmir'deki saldırının 5 Ocak'ta yapılmasına atıfta bulunan Tezcan attığı tweette, "Bugün 5 Ocak... Berkin Elvan'ın doğum günü... #İzmir" diye yazdı. Tezcan bu tweetin hemen ardından "Ak Parti'li süsü verilmiş sahte hesaplar 'İzmir Atatürkçü dolu, iyi oldu' diyecekler. Bunu diyen ya Ahmak ya Sosyal Terörist'tir. Bildirin!" mesajını paylaşması ise şaşırttı.

Tezcan'a sosyal medyada ise geçen günlerde kahvehanede yaptığı laiklik konuşması nedeniyle, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek suçundan tutuklanan gençler hatırlatıldı. Tezcan'ın da aynı suçu işlediği yorumları yapıldı.

İşte o paylaşımlar...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Hülya Avşar'dan sonra ayrıldı! İrem Derici, Gökhan Fırat’ı her yerden sildi!
Antalya’daki teleferik kazasının iddianamesi tamamlandı: 27'şer yıla kadar hapis!
Zeynep Bastık'ın Gecelikle Görüntü Çekti! "Gecelikle beste mi yapıyorsun?
7 yıl sonra bir ilk yaşandı: Kuveyt Emiri Es Sabah Ankara'da
İsrail savaş suçlarına bir yenisini daha ekledi