Fatih’te bıçaklı kavga: Saldırgan kendi bıçağı ile öldürülmüş oldu

Fatih'te bir şahsın bıçakla saldırdığı 3 kişi, elindeki bıçağı alıp şahsı yaraladı. Fatih'te saldırı düzenlendi. Fatih'te son dakika!! Saldırgan kendi bıçağı ile kendini öldürmüş oldu. Son dakika haberi...

Fatih'te bir kişiye bıçakla saldıran üç kişi, elinden bıçağı alıp yaraladı. Kişi, kaldırıldığı hastanede alınan önlemlere rağmen kurtarılamadı.

Olay, dün gece Fatih Kennedy Caddesi üzerinde meydana geldi. Volkan Kuvulmaz'ın E.Ş, E.Y. ile birlikte yola çıktığı belirtildi. ve F.Y. Ünlülere bıçakla saldırmaya başladı. Üç arkadaştan oluşan bir grup, elinden aldıkları bıçakla Kuvulmaz'a saldırdı. Aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde kalan Kuvulmaz yere düştü. Çevredeki vatandaşların durumu haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kuvulmaz ve 3 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede alınan tüm önlemlere rağmen Kuvulmaz'ı kurtarmak mümkün olmadı. Çatışmada E.Ş ve E.Y yaralandı. F.Y ve F.Y'nin tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.