Fatih'te hareketli saatler; kimlik kontrolü sırasında polise ateş açan şüpheli işte böyle yakalandı

İstanbul Fatih'te, kimlik kontrolü sırasında polise ateş açan şüpheli V.B., uzun süren ikna çabalarının ardından teslim oldu. Cinayetten aranması olduğu öğrenilen V.B., sahte kimlik taşıyordu. Olay anı, vatandaşların cep telefonlarıyla kaydedildi.

İstanbul'un Fatih ilçesinde, bir motorlu yunus timinin kimlik kontrolü sırasında, şüpheli bir kişi polise ateş açtı. Olay, saat 23.00 sıralarında Haseki Sultan Mahallesi Suphi Paşa Sokak'ta meydana geldi. 

Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı yunus timleri, gelen bir ihbar üzerine ofis olarak kullanılan bir adrese yöneldi. Polisler, iş yerindeki iki kişiye kimlik sorduğunda, şüphelilerden V.B. kimliğini vermek istemeyerek silahını polislere doğrulttu. Uyarılara rağmen V.B., polis ekiplerine ateş açtı. 

Polisler, karşılık vererek şüpheliyi etkisiz hale getirmeye çalıştı ve destek çağrısında bulundu. Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ekibi ve özel harekat polisleri geldi. Ekipler, uzun süren ikna çabalarının ardından V.B.'yi silahını bırakarak teslim olmaya ikna etti. V.B., dikkatlice gözaltına alındı.

Olay yerindeki polis ekipleri, detaylı bir inceleme yaparak çevredeki güvenlik kameralarını inceledi ve mahalle sakinlerinden bilgi aldı. Şüphelinin cinayetten aranması olduğu ve sahte kimlik taşıdığı öğrenildi. V.B. ve yanında bulunan diğer şüpheli, polis merkezine götürülerek sorguya alındı. Olay anı, vatandaşların cep telefonlarıyla kaydedildi ve görüntülerde şüphelinin polislere direndiği, ardından teslim olduğu anlar yer aldı.

Polis ekipleri, olayla ilgili incelemeyi sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.