Fatih'te tramvay kazası: yolun karşısına geçmeye çalışan yaya ağır yaralandı

İstanbul Fatih'te T4 Bağcılar-Kabataş tramvay hattında, yolun karşısına geçmeye çalışan bir yabancı uyruklu şahsa tramvay çarptı. Olay, dün akşam saat 19.40'ta Çapa ile Fındıkzade durakları arasında meydana geldi.

İstanbul Fatih'te T4 Bağcılar-Kabataş tramvay hattında, yolun karşısına geçmeye çalışan bir yabancı uyruklu şahsa tramvay çarptı. Olay, dün akşam saat 19.40'ta Çapa ile Fındıkzade durakları arasında meydana geldi. Yaralı, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılıp hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

İstanbul Fatih'te, T4 Bağcılar-Kabataş tramvay hattında meydana gelen kazada, yolun karşısına geçmeye çalışan bir yabancı uyruklu şahsa tramvay çarptı. Kaza, dün akşam saat 19.40 sıralarında T4 hattı Çapa ile Fındıkzade durakları arasında gerçekleşti. Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, tramvayın altında sıkışan yaralıyı kurtarmak için hızlı bir şekilde müdahale etti. 

Yaralıya olay yerinde sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı. Ardından, ambulansla hastaneye kaldırılan kişinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kaza nedeniyle tramvay seferleri durduruldu ve olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.