FED Faiz İndirim Beklentisiyle Altın Fiyatları Yükseldi: Gram Altın Yeni Rekor Kırdı

ABD'de FED faiz indirim beklentileriyle altın fiyatları yükseldi. Ons altın 2,426 dolara, gram altın ise 2,589 liraya çıkarak yeni bir rekor kırdı.

ABD’de FED’in faizleri düşüreceği yönündeki beklentiler, altın piyasasında önemli bir hareketlilik yarattı. Eski ABD Başkanı Donald Trump’a yapılan silahlı saldırının ardından yaşanan sınırlı geri çekilmenin etkisiyle altın fiyatları yeni güne yükselişle başladı. Ons altın 2,426 dolara, gram altın ise 2,589 liraya çıkarak yeni bir rekor kırdı.

ABD’de FED’in faizleri düşüreceği beklentileri, altın fiyatlarının yükselmesine yol açtı. Eski ABD Başkanı Donald Trump’a yönelik silahlı saldırının ardından yaşanan sınırlı geri çekilmenin ardından altın fiyatları yeni güne yükselişle başladı.

Ons altın güne 2,422 dolardan başladı. Gün içinde en düşük 2,420 dolar, en yüksek ise 2,431 dolar seviyeleri görüldü. Şu anda ons altın 2,426 dolardan işlem görüyor.

REKOR YENİLENDİ

Gram altın güne 2,568 liradan giriş yaptı. Gün içinde en düşük 2,565 lira, en yüksek ise 2,589 lira seviyeleri görüldü. 2,589 liraya ulaşan gram altın, yeni bir rekor kırmış oldu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.