Felipe Melo'dan derbi yorumu: "Bence kilit oyuncu Barış Alper Yılmaz"

Eski Galatasaraylı Felipe Melo, Fenerbahçe derbisi öncesi Barış Alper Yılmaz'ı kilit oyuncu olarak öne çıkardı. Torreira ile kıyaslanmanın adil olmadığını belirten Melo, Galatasaray’a her alanda hizmet etmek istediğini vurguladı. Taraftarına olan özlemini dile getirerek, "En büyük Cimbom!" dedi.

Eski Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo, Fenerbahçe derbisi öncesi TRT Spor'a yaptığı açıklamada, "Bu maçta favorim Barış Alper Yılmaz. Bence Kadıköy'de kilit oyuncu o olacak" ifadelerini kullandı.

Melo, Galatasaray’ın önemli oyuncuları arasında Victor Osimhen’i de anarak, "Osimhen çok ses getiren bir oyuncu, ancak Barış Alper Yılmaz benim için öncelikli isim" dedi. Ayrıca, "Lucas Torreira ile kıyaslanmam doğru değil, çünkü farklı tip oyuncularız. Ben Galatasaray’da bir sezonda 16 gol atmıştım; bu karşılaştırmayı yapmak adil değil" şeklinde konuştu.

Galatasaray tarihinin önemli ikililerinden biri olduklarını vurgulayan Melo, "Selçuk ve ben, Kadıköy'deki şampiyonlukta toplamda 40 gole yakın katkı sağladık. Tarihin en önemli ikilisiydik" dedi.

Galatasaray’a hizmet etmeyi çok istediğini belirten Melo, "Yöneticilik, sportif direktörlük ya da antrenörlük gibi her pozisyonda Galatasaray’a katkıda bulunmak isterim" diye ekledi.

Son olarak, Galatasaray taraftarına olan özlemini dile getirerek, "Galatasaray taraftarının yeri bende çok özel. Rio'da Galatasaray için çarpan bir kalp var. Her maçı takip ediyorum. Umarım taraftar beni unutmaz, çünkü ben onları hiç unutmuyorum. En büyük Cimbom!" ifadelerini kullandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.