Fenerbahçe, 64 milyon euroluk golcü transferiyle sarsıyor! 90 gol 11 asist!

Fenerbahçe, Portekizli teknik direktör Mourinho'nun önerisi üzerine 64 milyon euroluk bir golcü transferi için adım attı. Bu doğrultuda hücum hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, İtalyan futbol piyasasına yöneldi.

Fenerbahçe, Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'nun önerisi doğrultusunda transfer atağına geçti. Sarı-lacivertli ekip, yeni sezon öncesinde Süper Lig şampiyonluğu ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkma hedefleriyle hareket ediyor. Bu doğrultuda hücum hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, İtalyan futbol piyasasına yöneldi.

Fanatik'in İtalyan basınından aktardığı habere göre, Fenerbahçe, 24 yaşındaki İtalyan golcü Moise Kean'ı kadrosuna katmak için girişimlerde bulundu. Kean'ın güncel piyasa değeri 14 milyon euro olsa da, Juventus ile olan sözleşmesi gelecek Haziran ayında sona eriyor.

Kariyerinde 284 maça çıkan Kean, bu maçlarda 90 gol ve 11 asistlik performans sergiledi. Fenerbahçe'nin Kean için bugüne kadar 64 milyon euroya kadar bonservis bedeli ödemeyi göze aldığı belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.