Fenerbahçe, Al Ahli’nin Kanat Oyuncusu Saint-Maximin’i Gündemine Aldı

Fenerbahçe, Al Ahli'nin Fransız kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin’i kiralamak istiyor. 27 yaşındaki Saint-Maximin’in kiralanma şartlarını öğrenmek için Al Ahli ile temasa geçildi, ancak henüz bir yanıt alınamadı. Fenerbahçe, bu hızlı oyuncuyu kadrosuna katmayı hedefliyor.

Fenerbahçe, Suudi Arabistan’ın Al Ahli takımında forma giyen Fransız kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin’i kiralamak için girişimlerde bulunuyor. 27 yaşındaki Saint-Maximin’in kiralanma şartlarını öğrenmek amacıyla Al Ahli ile temasa geçen Sarı-lacivertliler, henüz bir yanıt alabilmiş değil. Fenerbahçe, bu hızlı ve yetenekli oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Fenerbahçe, Suudi Arabistan’ın Al Ahli takımında oynayan Fransız kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin’i transfer etmek istiyor. Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre, Sarı-lacivertli kulüp, Saint-Maximin’in kiralanma şartlarını öğrenmek için Al Ahli ile temasa geçti. Ancak şu ana kadar Al Ahli'den Fenerbahçe'ye bir yanıt gelmedi.

27 yaşındaki Saint-Maximin’in 2026 yılına kadar Al Ahli ile sözleşmesi bulunuyor. Geçen sezon Newcastle United’dan 27.2 milyon Euro bedelle Suudi Arabistan’a transfer olan Fransız oyuncu, Al Ahli’de 4 gol atıp 10 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti. Hızı ve her iki kanatta da etkili olabilme yeteneği ile tanınan Saint-Maximin, Fenerbahçe’nin kadrosunda görmek istediği bir oyuncu olarak öne çıkıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.