Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin'in transferinde son aşamaya geldi

Fenerbahçe, Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho'nun istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekip, Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'de forma giyen Allan Saint-Maximin'in transferinde son aşamaya geldi.

Fenerbahçe, Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho'nun istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekip, Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'de forma giyen Allan Saint-Maximin'in transferinde son aşamaya geldi. Ayrıca, EURO 2024'teki performanslarının ardından Al-Ahli'de oynayan Merih Demiral'e de ilgi göstermeye başladığı iddia ediliyor.

ARKADAŞLARINA VEDA ETTİ

BBC Arabic, Jose Mourinho ile görüşerek Fenerbahçe'ye transfer olmayı kabul eden Allan Saint-Maximin'in, Al-Ahli takım arkadaşlarına veda ettiğini bildirdi.

Fransız yıldızın Al-Ahli'de yeni sezon için kadroda düşünülmediğini öğrenmesinin ardından takımdan ayrılma kararı aldığı belirtildi.

MOURİNHO DEVREYE GİRDİ

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin'in, Jose Mourinho ile yaptığı görüşmeden sonra transfer konusunda ikna olduğu açıklandı.

Al-Ahli ise Allan Saint-Maximin'in Fenerbahçe ile sözleşme şartlarını görüşmesine izin verdi. Sarı-lacivertli takımın bu transferi kısa sürede sonuçlandırması bekleniyor.

Ayrıca, Fenerbahçe'nin Merih Demiral'i transfer etmek istediği de gündemde. Al-Ahli'nin 26 yaşındaki milli stoperiyle ilgilendiği ve görüşme için izin verdiği belirtiliyor. Fenerbahçe yöneticileri, bu gelişmenin ardından oyuncunun transferini tamamlamak için harekete geçti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.