Fenerbahçe, Antalyaspor Maçındaki Hakem Kararlarını TFF’ye Taşıyor!

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Fenerbahçe'nin Antalyaspor’u 2-0 yendiği maçın ardından hakem kararlarına tepkiler yükseldi. Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, maçtaki hakem hatalarına ilişkin bir video hazırlayıp TFF'ye başvurmaya hazırlandıklarını duyurdu

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. Ancak karşılaşma boyunca hakem kararları tartışma konusu oldu. Özellikle Edin Dzeko'nun yerde kaldığı pozisyon ve ofsayt gerekçesiyle iptal edilen gol, maçın en çok konuşulan anları arasında yer aldı. Sarı-lacivertli camiada hakem Cihat Aydın’a yönelik tepkiler yükselirken, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı, maç sonrası yaptığı açıklamada, hakem hatalarına dair bir video hazırlayıp Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuracaklarını belirtti. Ilıcalı, taraftarların bilgilendirilmesi gerektiğini ifade ederek, hakem hatalarını göz ardı etmeyeceklerini vurguladı.

"Türkiye'de acayip şeyler oluyor. Taraftarlarımız şunu bilsin. Aynı filmin oynanmasına izin vermeyeceğiz. Sıcağı sıcağına tam pozisyonları değerlendirmeden açıklama yapmak istiyoruz. Bildiğimiz her şeyi bir araya getirip öyle konuşacağız. 1-2 gün içinde yapacağız," diyen Ilıcalı, Fenerbahçe'nin haklarını savunmakta kararlı olduklarının altını çizdi.

"VİDEOLARI ONLARA İZLETECEĞİZ"

Ilıcalı, Federasyona güvendiklerini ancak sahada yaşanan "gariplikleri" paylaşacaklarını belirtti. "Net bir penaltı pozisyonu var ve incelenmedi. Bizim VAR incelemeleri kısa sürüyor, başka maçlarda ise VAR incelemeleri daha uzun oluyor. Garip. Videoları federasyona izleteceğiz," ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Antalyaspor maçındaki hakem kararlarından memnun kalmazken, TFF'ye başvurarak süreci resmiyete dökeceklerini açıkladı. Kulüp, hazırlayacakları videoyla maçtaki pozisyonları ayrıntılı bir şekilde inceleyecek ve hakem kararlarının doğruluğunu sorgulatacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.