Fenerbahçe, Avrupa'da çifte zafer elde etti! Real Madrid'i deplasmanda mağlup ettiler!

Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'in 28. Haftası'nda deplasmanda İspanya temsilcisi Real Madrid Baloncesto ile karşılaştı. Sarı lacivertliler, Hayes-Davis'in 17, Calathes ve Wilbekin'in 12, Motley ve Biberovic'in ise 10'ar sayıyla öne çıkan performanslarıyla 89-79 galip geldi.

Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'in 28. Haftası'nda zorlu bir deplasman maçına çıktı ve İspanya'nın güçlü temsilcisi Real Madrid Baloncesto ile karşılaştı. Karşılaşma boyunca sarı lacivertli oyuncular, üstün bir performans sergileyerek sahadan 89-79'luk galibiyetle ayrıldılar. Özellikle Hayes-Davis'in 17 sayısıyla öne çıkarken, Calathes ve Wilbekin'in 12'şer, Motley ve Biberovic'in ise 10'ar sayı katkısıyla takımlarını galibiyete taşıdılar.

Bu önemli galibiyetin yanı sıra, Fenerbahçe Futbol Takımı da Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Belçika'nın Union Saint Gilloise takımını deplasmanda 3-0 yenerek Türkiye'ye büyük bir zafer kazandırdı. Futbol takımının bu etkileyici başarısının ardından, basketbol takımı da Real Madrid'i mağlup ederek büyük bir başarı elde etti. Her iki takımın da Avrupa'da aldığı bu çifte zafer, Fenerbahçe camiasını coştururken, Türk sporuna da önemli bir gurur yaşattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş Futbol Direktörü Samet Aybaba, Oyuncularını Sert Bir Şekilde Eleştirdi!
Bengisu Avcı'nın Molokai Kanalı Geçişi Deniz Anası Engeline Takıldı
Pınar Karşıyaka ve Galatasaray Arasındaki Play-off Çeyrek Final Heyecanı Başlıyor!
Sinan Engin Galatasaray Fenerbahçe derbisinin sonucunu açıkladı!
Adana Demirspor taraftarlarından Murat Sancak'a büyük tepki!