Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Süper Lig'de Hata Yapma Lüksümüz Yok!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, takımına Süper Lig'de hata yapma lükslerinin kalmadığını vurguladı. Konferans Ligi şampiyonluğunun kaybedilmesi sonrası toplantı düzenleyen Koç, oyuncularını final haftalarına odaklanmaya çağırdı. Cengiz Ünder ve diğer tartışmalı isimlerle özel görüşmeler yaptı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, takımının Süper Lig'deki performansıyla ilgili sert bir uyarıda bulundu. Takımına artık hata yapma lükslerinin olmadığını vurgulayan Koç, Konferans Ligi şampiyonluğunun kaybının ardından oyuncularını topladı. Özellikle Cengiz Ünder ve diğer tartışmalı isimlerle bireysel görüşmeler gerçekleştirdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, takımıyla gerçekleştirdiği toplantıda, Süper Lig şampiyonluğu için artık hata yapma lükslerinin olmadığını vurguladı. Sözcü'nün aktardığına göre, Konferans Ligi şampiyonluğu hedefinin kaybedilmesi ve elde yalnızca Süper Lig şampiyonluğunun kalmasıyla birlikte yönetimin harekete geçtiği belirtiliyor. Başkan Ali Koç’un takımla bir toplantı düzenlediği öğrenildi. Koç'un, "Artık final haftalarına girdik. Hata yapacak durumumuz kalmadı. Kendinize gelin" şeklinde konuştuğu bildirildi. Ayrıca, performanslarıyla çok tartışılan Cengiz Ünder, Zajc ve Krunic ile de ayrı ayrı konuştuğu ifade edildi. Özellikle Cengiz Ünder'den, hem özel yaşamı hem de fiziksel durumuyla ilgili toparlanmasını istediği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ali Koç, imzaları Yüksek Divan Kurulu'na teslim etti ve seçimler için mesaj verdi
Beşiktaş, 18 milyon euroluk gol makinesi transferi için hazırlıklara başladı!
Rasim Ozan Kütahyalı haklı!
Galatasaray sahasında galip gelmeyi başardı!
Serdar Ali Çelikler derbide olacakları ifşa etti!