Fenerbahçe Beko, EuroLeague Final Four'u İçin NBA'den Hamle Yapıyor

Fenerbahçe Beko, EuroLeague'de Final Four'a kalan takımını güçlendirmek için NBA'den hamle yapıyor. San Antonio Spurs'un genç yeteneği Sandro Mamukelashvili, sarı-lacivertlilerin radarında. Gelecek sezon için iddialı bir kadro oluşturma çabaları devam ediyor.

Fenerbahçe Beko, EuroLeague'de Final Four'a yükselmesinin ardından gelecek sezon için güçlü bir kadro kurma planları yapıyor. Takım, NBA'den 4-5 numara pozisyonlarında oynayan oyuncuları hedefliyor. Bu kapsamda, San Antonio Spurs'un genç yeteneği Sandro Mamukelashvili'nin transferi gündemde. Sarı-lacivertli ekip, rekabeti arttırmak ve şampiyonluk için güçlü bir kadro oluşturmak adına adımlarını sıkı tutuyor.

Fenerbahçe Beko, EuroLeague'de 5 yıl aradan sonra Final Four'a kalmayı başardı ve gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmeye kararlı. Yeni bilgilere göre, Vincent Poirier ve Tadas Sedekerskis'in ardından yeni hedefler belirlendi.

Özellikle NBA'de 4-5 numara pozisyonlarında oynayan oyunculara odaklanan Fenerbahçe Beko'nun listesinde, San Antonio Spurs formasıyla mücadele eden 24 yaşındaki Gürcü-Amerikalı oyuncu Sandro Mamukelashvili de bulunuyor.

Bu hamleler, Fenerbahçe'nin gelecek sezon için güçlü bir kadro oluşturma hedefine yönelik önemli adımlar olarak kaydediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.