Fenerbahçe Beko, Galatasaray Ekmas'ı 90-74 mağlup etti

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 19'uncu haftasında Galatasaray Ekmas'ı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda konuk etti. Karşılaşmada hakemlik görevini Mehmet Karabilecen, Ahmet Tatlıcı ve Murat Ciner üstlendi. Fenerbahçe Beko, Galatasaray Ekmas'ı 90-74 mağlup etti.

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 19'uncu haftasında Galatasaray Ekmas'ı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda konuk etti. Karşılaşmada hakemlik görevini Mehmet Karabilecen, Ahmet Tatlıcı ve Murat Ciner üstlendi. Fenerbahçe Beko, Galatasaray Ekmas'ı 90-74 mağlup etti.

FENERBAHÇE'NİN OYUNCU PERFORMANSLARI

Fenerbahçe Beko'da Nick Calathes 5 sayı, Melih Mahmutoğlu 9 sayı, Marko Guduric 8 sayı, Tarık Biberovic 6 sayı, Sertaç Şanlı 12 sayı, Şehmus Hazer 8 sayı, Scottie Wilbekin 14 sayı, Motley 15 sayı ve Hayes-Davis 10 sayıyla katkı sağladı. Mert Emre Ekşioğlu ise 3 sayı kaydetti.

GALATASARAY EKMAS'IN OYUNCU PERFORMANSLARI

Galatasaray Ekmas'ta ise Bost 8 sayı, Buğrahan Tuncer 12 sayı, Prepelic 10 sayı, Sadık Emir Kabaca 5 sayı, McCormack 8 sayı, Walden 2 sayı, İsmet Akpınar 11 sayı, Samet Geyik 2 sayı ve Yeboah 16 sayıyla mücadele etti.

MAÇIN PERİYOTLARI VE FAULLER

Karşılaşmanın ilk periyodu Galatasaray'ın 16-19 üstünlüğüyle sona erdi. İlk yarıyı Fenerbahçe, 42-35 önde tamamladı. Üçüncü periyotta da Fenerbahçe, 61-50 öne geçti. Maçta önemli bir not ise 39.35'te Tarık Biberovic'in beş faulle oyun dışı kalmasıydı.

FENERBAHÇE'NİN GALİBİYETİ

Son periyotta farkı daha da artıran Fenerbahçe Beko, sahadan 90-74 galip ayrıldı. Bu sonuçla Fenerbahçe Beko, 16'ncı galibiyetini elde ederken; Galatasaray Ekmas ise 10'uncu kez mağlup oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Güler'in Vedası!
Süper Lig'de disiplin seferberliği: 8 Kulüp PFDK'ya sevk edildi
Sürat Kargo, A Milli Futbol Takımı'nın yeni sponsoru! Formalar hazır!
Fenerbahçe'de Ali Koç ve 4 Futbolcu PFDK Şoku Yaşadı!
Sakaryaspor, Rakibiyle Adana’da Sahaya Çıkıyor!