Fenerbahçe Beko'dan Transfer Hamleleri: Luka Samanic ve Arturs Zagars Kadroda!

Fenerbahçe Beko, Utah Jazz'tan Luka Samanic'i 1 yıllığına transfer etti. Ayrıca, geçen sezon Litvanya’nın Wolves ekibinde kiralık oynayan Arturs Zagars da takıma döndü. İki oyuncuya da Fenerbahçe ailesine hoş geldin denildi.

Fenerbahçe Beko, yeni sezon için önemli transfer hamlelerine imza attı. NBA takımlarından Utah Jazz'ta oynayan Hırvat uzun Luka Samanic’i bir yıllığına kadrosuna kattı. Ayrıca, geçen sezon Litvanya'nın Wolves ekibinde kiralık olarak forma giyen Letonyalı oyun kurucu Arturs Zagars da takıma geri döndü.

Fenerbahçe Beko, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor ve NBA takımlarından Utah Jazz'ta forma giyen Hırvat uzun Luka Samanic’i bir yıllığına renklerine kattığını duyurdu. 

Ayrıca, Fenerbahçe Kulübü geçen sezon Litvanya ekibi Wolves'a kiralanan Letonyalı basketbolcu Arturs Zagars’ın geri döndüğünü açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "2023-24 sezonu başında transfer edilen ve geçtiğimiz sezonu Litvanya’nın Wolves ekibinde kiralık olarak geçiren Arturs Zagars, 2024-25 sezonunda Fenerbahçe Beko forması giyecek. Kendisine Fenerbahçe ailesine tekrar hoş geldin diyor ve başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz." denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.