Fenerbahçe, Brentford'un Yıldızı Christian Norgaard'ı Transfer Etmek İstiyor

Fenerbahçe, Brentford'un Danimarkalı orta sahası Christian Norgaard ile ilgileniyor. 30 yaşındaki oyuncunun transfer şartları konuşulurken, Fenerbahçe'nin Norgaard'ı kadrosuna katmayı planladığı bildirildi. Norgaard'ın kulübünden ayrılmak istediği öğrenildi.

Fenerbahçe, İngiltere'nin Brentford takımında oynayan 30 yaşındaki Danimarkalı orta saha oyuncusu Christian Norgaard'ı transfer etmek için harekete geçti. Sarı-Lacivertli ekip, yeni golcüsünü aldıktan sonra orta saha için çalışmalarına başladı. Norgaard'ın menajeriyle ilk görüşmeler yapıldı ve transfer şartları masaya yatırıldı. Norgaard, kulübünden ayrılmak istediğini belirtti.

Fenerbahçe, Brentford'un 30 yaşındaki Danimarkalı yıldızı Christian Norgaard'ı transfer etmek için harekete geçti. Sarı-Lacivertli ekip, yeni golcüsünü kadroya kattıktan sonra orta saha takviyesi için çalışmalara başladı ve Norgaard ile ilgilendiği öğrenildi.

Fenerbahçe yöneticileri, Norgaard'ın menajeriyle ilk teması kurdu ve transfer şartlarını masaya yatırdı. Danimarkalı futbolcu, 2019'dan beri İngiliz kulübünde forma giyiyor ve 6 ile 8 numara pozisyonlarında görev alabiliyor.

Norgaard, fizik gücü ve top tekniği ile dikkat çekiyor ve Danimarka Milli Takımı'nda 28 kez yer aldı, 1 gol attı. Sözleşmesi 2025'te sona erecek olan oyuncu, geçen sezon Brentford'da 33 maçta 2 gol ve 1 asist yaptı. Daha önce Brøndby, Fiorentina, Hamburg ve Lyngby gibi kulüplerde de oynayan Norgaard'ın kulübünden ayrılmak istediği belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.