Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü İçin Atletico Madrid İle Pazarlık Masasında

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'nün bonservisi için Atletico Madrid ile pazarlık masasına oturuyor. İspanyol devinin 15 milyon euroluk talebini düşürmek için görüşmeler başlıyor. Milli oyuncunun İstanbul'a dönme isteği transfer sürecine yansıyor.

Fenerbahçe, şampiyonluk mücadelesi verirken transfer atağını sürdürüyor. Sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Çağlar Söyüncü'nün bonservisi için Atletico Madrid ile pazarlık masasına oturuyor. Ancak İspanyol devinin 15 milyon euroluk talebi, sarı-lacivertlilerin stratejisini belirliyor. Söyüncü'nün İstanbul'a dönme isteği ise transferde kritik bir faktör olarak ön plana çıkıyor.

Fenerbahçe, Süper Lig ve Avrupa'da şampiyonluk mücadelesi verirken, transfer çalışmalarına da hız vermiş durumda. Bu kapsamda, sezon başında kiralık olarak kadroya dahil ettiği Çağlar Söyüncü'nün bonservisini alma niyetinde. Ancak bu transferde Atletico Madrid ile yapılacak olan pazarlıklar kritik önemde. İspanyol devi, Söyüncü için 15 milyon euroluk bir beklentiyle masaya oturmuş durumda. Fenerbahçe ise bu rakamı düşürmek için görüşmelere başlayacak.Öte yandan, Söyüncü'nün İstanbul'da kalmak istediği ve bu şehirde bulunan yakın arkadaşlarıyla olan ilişkisinden keyif aldığı belirtiliyor. Milli futbolcunun Türkiye'de tekrar yaşamaktan mutluluk duyduğu vurgulanıyor. Bu durum, transfer sürecinde de Fenerbahçe'nin elini güçlendirebilir. Bu doğrultuda, Sarı-lacivertli ekibin yakın zamanda Atletico Madrid yetkilileriyle masaya oturması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Nikola Jokic, Üçüncü MVP Ödülüyle NBA Tarihine İsim Yazdırdı
Kayserispor'a FIFA'dan Transfer Yasağı: Kurallara Uyum İhlali
Real Madrid Bayern Münih Maçında Tartışmalı Ofsayt Kararı
Ergin Ataman'ın Panathinaikos'taki Zaferi: Yunan Basketbolunda Devrim!
TFF Başkanı Büyükekşi: Türkiye, 2024 Avrupa Şampiyonası'na Umutsuz Bakmıyor