Fenerbahçe Çekilince, Süper Kupa yarıda kalmıştı!

Şanlıurfa'daki Süper Kupa karşılaşmasında Galatasaray'ın 1. dakikada attığı gol sonrası, Fenerbahçe sahadan çekildi! Fenerbahçe'nin maçtan çekilme cezası belli oldu. Fenerbahçe için verilen karar gündemde! İşte o hakem kurulu ve işte o ceza!

Suudi Arabistan'da daha önce yapılması planlanan müsabaka, yaşanan olaylar nedeniyle ertelenmiş ve Türkiye Futbol Federasyonu, karşılaşmanın 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa'da yapılmasına karar vermişti. Fenerbahçe, yabancı hakemden maçın hakemliğini yapmasını ve maçın başka bir tarihe ertelenmesini istedi..

FENERBAHÇE 2. DAKİKADA SAHADAN İNMİŞTİ! 

Bu talep kabul edilmeyince sarı lacivertli ekip, U19 takımıyla maça başladı ve 2. dakikada sahayı terk etti. Maçın hakemi Volkan Bayarslan ve yardımcıları bir süre bekleyip, F.Bahçe'nin geri gelmemesini sağladıktan sonra 4. dakikada maçı durdurdu. Bu kararın ardından Galatasaraylı oyuncular taraftarlarla birlikte kutlama ve tezahürat yapmaya başladı. Maçla ilgili karar Türkiye Futbol Federasyonu ve yönetim organları tarafından verilecek.

1 HAFTA İÇİNDE HAZIRLANACAK! 


TFF öncelikle müsabaka yetkililerinden gelecek raporları bekliyor (Futbol Federasyonu Md. 26-3). Yarışma Kılavuzu). Raporların alınmasından sonra disiplin komisyonunun görev süresi başlar (Madde 23-3). Disiplin Kurulları, 22. maddeye göre varsayılan olarak tazminat miktarına karar verir.

Daha sonra TFF Yönetim Kurulu bu kararı 26-1. maddeye göre onaylar. Tüm bu süreçlerin 1 hafta içerisinde tamamlanması gerekiyor..

TRT Spor haberine göre PFDK, F.Bahçe'ye bir yıl Türkiye Kupası'na katılmaması nedeniyle geçici yasak ve para cezası verecek..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Kenan Yıldız, Juventus’un geri döndü! Farkını gösterdi!
Juventus, Kenan Yıldız'ın golüyle dalgalandı!
Çorum FK’dan hakem kararlarına büyük veto!
Juventus'da Kenan Yıldız rüzgarı esmeye devam ediyor
Beşiktaş'ta İstifa! Beşiktaş Sarsıldı!