Fenerbahçe Dünya Futboluna Damga Vurdu: Tarihi Canlı Yayın Olayı!

Ali Koç'un daveti üzerine Aziz Yıldırım canlı yayın teklifini kabul etti. İkili, 22.30'da NOW TV'de milyonların önünde soruları yanıtlayacak ve fikirlerini paylaşacak. Bu tarihi an, dünya futbol kulüpleri tarihinde bir ilk olma özelliği taşıyor. Detaylar için haberimizi okumaya devam edin..

Fenerbahçe, tarihi bir seçim sürecine girerken, başkan adayları Aziz Yıldırım ve Ali Koç, bu akşam canlı yayında kozlarını paylaşacak.

Başkanlığa yeniden adaylığını koyan Aziz Yıldırım, divan başkanlığına Vefa Küçük'ün seçilmesinin ardından anti-demokratik bir oylama olduğunu öne sürerek kongreyi terk etti. Ali Koç ise toplantının sonunda kürsüye çıkarak Aziz Yıldırım'ı son kez televizyon programında tartışmaya davet etti.

Aziz Yıldırım, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Sayın Başkan Ali Koç’u aradım. Kendisinin seçeceği bir ulusal kanalda, baş başa, moderatörsüz bir şekilde kendisiyle konuşabileceğimizi ilettim. Kendisinin seçeceği ulusal bir kanalda bu akşam canlı yayına çıkacağız."

Yağız Sabuncuoğlu'nun sosyal medya hesabından aktardıklarına göre, Aziz Yıldırım ve Ali Koç, bu akşam 22.30'da NOW TV'de yayına çıkma kararı aldı.

Fenerbahçe Bir İlki Yaşadı

Dünya futbol tarihinde spor kulübü başkanlık seçimlerinde başkan adaylarının televizyon programında karşı karşıya gelmesi bir ilk olacak. Fenerbahçe, bu ilki gerçekleştirerek sarı-lacivertli ekibin başkan adayları Aziz Yıldırım ve Ali Koç'u milyonlarca kişinin önünde soruları cevaplamaya davet etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.