Fenerbahçe, Eda Erdem Dündar'ın heykelini dikiyor!

Fenerbahçe Kulübü, voleybol oyuncusu Eda Erdem Dündar için Ülker Stadyumu'nda bir heykel açılışı düzenleyeceğini duyurdu. Eda Erdem Dündar, uzun kariyeri boyunca hem Fenerbahçe'de hem de Türkiye Milli Takımı'nda birçok başarı elde etmiş ve bu başarılarıyla ön plana çıkmıştı.

Fenerbahçe Kulübü tarafından yapılan açıklamaya göre, heykeltıraş ve yüksek mimar Pınar Öktem Doğan tarafından yapılan heykelin açılışı saat 11.00'de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nin protokol giriş önünde gerçekleştirilecek.

Hem spor camiasında hem de Fenerbahçe camiasında büyük yankı uyandıran bu haber, kadınların spor dünyasında ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Eda Erdem Dündar'ın Kariyeri ve Başarıları

Eda Erdem Dündar, 15 senedir hem sarı-lacivertli hem de ay-yıldızlı forma altında birçok şampiyonluk yaşadı. Milli takım formasıyla elde ettiği başarılarla 2021'de FIVB tarafından "Tarihin en iyi 100 oyuncusu" ve "En iyi 12 kadın voleybolcu" sıralamalarında yer aldı. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından fair play düşüncesini yayma ve benimsetme amacıyla düzenlenen faaliyetler kapsamında "Sportif Kariyer" dalında Şeref Diploması ödülüne layık görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Kardeşler'i kimin aradığı ortaya çıktı!
Tekirdağ'da 19 Mayıs Gençlik Haftası Atletizm Yarışları Tamamlandı
Fatih Terim gitti şampiyon belli! Fatih Terim'in Ardından Başarı!
Yunanistan'da bu sezonun şampiyonu 80 puanla PAOK oldu!
Gaziantep’te derbi sonrası taraftarlar arasında çok çok büyük kavga çıktı!