Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım açıkladı: Seçimlerde aday olacak mı?

Fenerbahçe'nin eski Başkanı Aziz Yıldırım, önümüzdeki Haziran ayında yapılması beklenen başkanlık seçimiyle ilgili çıkan adaylık iddialarını yalanladı. Yıldırım, Sadettin Saran'ın sıralamasındaki isimlerle görüştüğüne dair çıkan haberleri ise reddetti.

Fenerbahçe'nin eski Başkanı Aziz Yıldırım, önümüzdeki Haziran ayında yapılması beklenen başkanlık seçiminde aday olacağı ve Sadettin Saran'ın ekibindeki bazı isimlerle görüştüğü iddialarını sert bir dille yalanladı. Yaptığı açıklamada, şu ana kadar herhangi bir başkanlık çalışması içinde olmadığını ve Saran'ın sıralamasında yer alan kimseyle bağlantı kurmadığını belirtti.

"HERHANGİ BİR BAŞKANLIK ÇALIŞMAM YOK"

Aziz Yıldırım, kendisi hakkında ortaya atılan iddiaların tamamının gerçeği yansıtmadığını vurgulayarak, şu an için Fenerbahçe Başkanlığı ile ilgili herhangi bir çalışması olmadığını ifade etti. Başkanlık seçimine müdahil olma kararı almadığını belirten Yıldırım, Fenerbahçe'nin mevcut durumda bir başkanlık problemi olmadığını, aksine sükunete ihtiyaç duyduğunu dile getirdi. Yıldırım,  “Bugün şahsım hakkında ortaya atılan, Fenerbahçe’nin başkanlık seçimine müdahil olma kararı aldığım ve Saadettin Saran’ın sıralamasında yer alan bazı isimlerle görüştüğüm yönündeki iddiaların tümü yalandır. Benim şu an için Fenerbahçe Başkanlığı’yla ilgili herhangi bir çalışmam olmadığı gibi, Saadettin Saran’ın sıralamasında yer alan hiç kimseyle de ben bağlantı kurmadım." dedi.

"YALNIZCA GÖRÜŞ PAYLAŞIMI, BAĞLANTI YOK"

Eski başkan, Saadettin Saran'ın sıralamasında yer almayı planlayan bir kişinin kendisine görüş sormak istediğini ve sadece birkaç kişinin huzurunda bu kişiyle düşüncelerini paylaştığını belirtti. Ancak bu görüşme ve paylaşımların başkanlık adaylığıyla doğrudan ilgili olmadığını vurguladı. Yıldırım açıklamalarında "Yalnızca Saran’ın sıralamasında yer almayı planlayan 1 kişi, benim görüşlerimi dinlemek istedi ve ben de bir kaç kişinin huzurunda kendisiyle düşüncelerimi paylaştım. Fenerbahçe’nin şu an bir başkan problemi yoktur. Aksine, sükunete ihtiyacı vardır." ifadelerine yer verdi.

"YALAN HABERLERE SAYGINLIK EDİLMEMELİ"

Aziz Yıldırım, ismi üzerinden yapılan bu tür yalan haberlere saygınlık edilmemesini rica ederken, herhangi bir planlama içinde olması durumunda bunu kamuoyuyla paylaşacağını vurguladı. Yaptığı bilgilendirmeler dışında yapılan haberlere itibar edilmemesini talep etti. Yıldırım açıklamalarını şu ifadelerle bitirdi:  "İsmim üstünden yapılan bu tip yalan haberlerle prim yapılmaktadır. Ben herhangi bir planlama içerisinde olursam, bunu bizzat kamuoyuyla paylaşırım. Şahsımın yaptığı bilgilendirmeler haricinde yapılan bu tür yalan haberlere saygınlık edilmemesini rica ederim.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Kenan Yıldız, Juventus’un geri döndü! Farkını gösterdi!
Juventus, Kenan Yıldız'ın golüyle dalgalandı!
Çorum FK’dan hakem kararlarına büyük veto!
Juventus'da Kenan Yıldız rüzgarı esmeye devam ediyor
Beşiktaş'ta İstifa! Beşiktaş Sarsıldı!