Fenerbahçe evinde yıkıldı!

Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe’yi deplasmanda 3-1 mağlup etti. Goller Torreira, Mertens ve Sara'dan geldi. Fenerbahçe'nin tek golü Dzeko'nun penaltısıyla kaydedildi. Osayi Samuel ve Kostic sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı, Icardi ise yedek başladı.

Süper Lig’in 6. haftasında ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray, Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Galatasaray, zorlu deplasmandan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Sarı kırmızılı ekip, gollerini 20. dakikada Lucas Torreira, 28. dakikada Dries Mertens ve 59. dakikada Gabriel Sara ile buldu. Fenerbahçe’nin tek golü ise 63. dakikada Edin Dzeko’nun penaltısıyla geldi.

Osayi Samuel kadroda yoktu: Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan Osayi Samuel bu karşılaşmada forma giymedi. Onun yerine sağ bekte Mert Müldür oynadı. Ayrıca, yeni transfer Filip Kostic de kadroya dahil edilmedi.

Mourinho’nun tercihi Dzeko: Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, derbide forvette Edin Dzeko’yu tercih etti. Geçen hafta Kasımpaşa maçında yedek kalan Dzeko, bu kez ilk 11’de yer aldı. Mourinho, yeni transfer Youssef En-Nesyri’yi ise yedek başlattı.

Icardi yedek başladı: Galatasaray’da sakatlıktan dönen Mauro Icardi, maça yedek kulübesinde başladı. Teknik Direktör Okan Buruk, forvet hattında Victor Osimhen’i tercih etti. Ayrıca, yeni transfer Roland Sallai ilk kez kadroda yer aldı, ancak Hakim Ziyech sakatlığı nedeniyle kadroya alınmadı.

Djiku sahada: Fenerbahçe’nin savunmadaki kilit isimlerinden Alexander Djiku, sakatlık sonrası yeniden ilk 11’de görev yaptı.

Kadıköy’de coşkulu atmosfer: Fenerbahçe taraftarları, ezeli rakipleri Galatasaray’a karşı tribünleri doldurdu. Maç öncesi yapılan coşkulu tezahüratlar ve özel koreografi ile statta etkileyici bir atmosfer oluşturuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.