Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu İçin 35-40 Milyon Euro’luk Bedel Belirledi!

Ferdi Kadıoğlu’na Avrupa Devleri Talip! Fenerbahçe’nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, Arsenal ve Dortmund’un yanı sıra Atletico Madrid’in de radarında. Fenerbahçe, Ferdi için 35-40 milyon euro aralığında bir bonservis bedeli belirledi.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’deki başarılı performansıyla büyük bir çıkış yakalayan Ferdi Kadıoğlu, Avrupa’nın dev kulüplerinin ilgisini çekti. Arsenal, Borussia Dortmund ve Atletico Madrid’in radarında olan milli futbolcu için Fenerbahçe, 35-40 milyon euro aralığında bir bonservis bedeli belirledi.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’deki performansıyla büyük dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu, Avrupa’nın dev kulüplerinin ilgisini çekti.

Adı Arsenal ve Borussia Dortmund ile anılan milli futbolcunun Atletico Madrid’in de radarında olduğu iddia ediliyor. İspanyol ekibin teknik direktörü Diego Simeone’nin EURO 2024’te Ferdi Kadıoğlu’nu yakından takip ettiği belirtiliyor.

FENERBAHÇE BONSERVİS BEDELİNİ BELİRLEDİ

Akşam’ın İspanyol basınına dayandırdığı haberine göre, Fenerbahçe, Borussia Dortmund’dan gelen 20 milyon euroluk teklifi reddetti. Sarı-lacivertlilerin Ferdi Kadıoğlu için 35-40 milyon euro aralığında bir bonservis bedeli belirlediği ve bu bedelin altındaki teklifleri değerlendirmeye almayacağı açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.