Fenerbahçe-Galatasaray Derbisinde Mert Hakan Yandaş'ın Göndermesi ve Gerginlik

Fenerbahçe'nin 1-0'lık galibiyeti, Mert Hakan Yandaş'ın tribünlere gönderme yapmasıyla renklendi. Galatasaray derbisinde gerginlik yaşandı. Yandaş, Hababam Sınıfı göndermesiyle dikkat çekti.

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği kritik maçta, Mert Hakan Yandaş'ın tribünlerdeki hareketi ve Hababam Sınıfı göndermesi dikkatleri üzerine çekti. Derbide yaşanan gerginlik, futbolseverleri heyecanlandırdı. Yandaş'ın jesti ve sonuç, maça damga vurdu.

Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği önemli maçta, Mert Hakan Yandaş tribünlere Fenerbahçe armasını gösterdi. Bu hareket sonrasında Yandaş, Kerem Aktürkoğlu ve Abdulkerim Bardakcı arasında gerginlik yaşandı.

Derbi öncesinde konuşulan isimlerden biri olan Mert Hakan Yandaş, ezeli rakiplerine bir gönderme daha yaparak dikkat çekti. Galatasaray taraftarlarının koreografisinde Fenerbahçe futbolcuları, İsmail Kartal ve Okan Buruk'un görselleri bulunurken, "Yaz tahtaya bir daha" ve "Hababam Sınıfı sınıfta kaldı" yazıları yer aldı.

Mert Hakan, televizyonda Hababam Sınıfı'nı izlediği bir görüntüyü paylaşarak derbiye gönderme yaptı. Fenerbahçeli futbolcu, paylaşımına "Hababam güm güm güm" notunu ekledi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.