Fenerbahçe, Galatasaray'ın Eski Yıldızını Transfer Ediyor! Kanarya'dan Bir Yeni Transfer Daha!

Kış transfer döneminin başladığı günden bu yana Bonucci, Krunic ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katan Fenerbahçe, bu kez golcü transferi için düğmeye bastı. Umut Nayır'ı Pendikspor'a gönderen sarı-lacivertli ekip, yerli golcü transferinde kolları sıvadı.

Kış transfer döneminin başlamasıyla birlikte Bonucci, Krunic ve Çağlar Söyüncü gibi isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe, şimdi de golcü transferi için harekete geçti. Umut Nayır'ı Pendikspor'a gönderen sarı-lacivertli ekip, yerli bir golcüyü takıma kazandırmak amacıyla çalışmalara başladı.

Fenerbahçe, 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk hasretine son verme amacıyla güçlü bir kadro oluşturma hedefini sürdürüyor. Golcü bölgesini güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, eski Galatasaray oyuncusu Erencan Yardımcı ile ilgileniyor.

Fotomaç'ın haberine göre, Ankaragücü maçı sonrasında forvet takviyesi yapacaklarını açıklayan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın, Pendikspor forması giyen Erencan Yardımcı'nın transferini istediği belirtiliyor. 21 yaşındaki golcü futbolcu bu sezon Pendikspor'da 19 maçta görev aldı ve takımına 6 gol 1 asistlik katkı sağladı.

Erencan Yardımcı, 2021 yaz transfer döneminde 479 bin euro bonservis bedeliyle Galatasaray'dan ayrılmış, ardından Eyüpspor'a transfer olmuş ve bu sezon başında kiralık olarak Pendikspor'a geçmişti. Sarı-lacivertli ekibin, genç golcüyü kadrosuna katmak için kırmızı-beyazlı ekibe resmi teklif yapması bekleniyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı
Jose Mourinho, mesleği ne zaman bırakacağını açıkladı!
Trabzonspor'un Transfer Hedefi: Fenerbahçe'nin Yıldızı Umut Nayir!
Ajdin Hasic: Beşiktaş'a Dönüş Heyecanı ve Sergen Yalçın Övgüsü
Göztepe'nin Yükselişinde Parlayan Yıldız: Ramon-Pascal Lundqvist