Fenerbahçe, Galatasaray'ın teklifini kabul etti

Fenerbahçe, Galatasaray'ın tartışmalı pozisyonların bağımsız otoritelerce incelenmesi önerisini kabul etti. Kulüp, bu sezonun ilk 8 haftası dahil olmak üzere, hakem hatalarının etkilerini ortaya koymak için işbirliğine hazır olduklarını açıkladı.

Fenerbahçe, Galatasaray'ın tartışmalı pozisyonların bağımsız otoriteler tarafından incelenmesi önerisini kabul ettiğini duyurdu.

Fenerbahçe Kulübü, NTV Spor Youtube kanalında Gündem Spor'a konuk olan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu’nun açıklamalarına yanıt verdi. 

Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"NTV kanalında gündeme dair açıklamalar yapan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Sayın İbrahim Hatipoğlu'nun önerisine ilişkin açıklamamızdır.

Sayın Hatipoğlu, 'Son iki yıl ve bu sezonun ilk 8 haftası dahil, tüm tartışmalı pozisyonlar, kulüplerin kabul edeceği otoriteler tarafından değerlendirilsin. Hangi takım hakem hatalarından ne kadar puan kazanmış, ne kadar puan kaybetmiş, bu ortaya çıksın. O zaman gerçekler gün yüzüne çıkar.' şeklindeki teklifini kabul ediyoruz.

Öncelikle ve ivedilikle bu sezondan başlayarak ilk 8 haftanın değerlendirilmesi için hazırız. İstedikleri isimleri belirleyerek bu teklifi hayata geçirmek için en kısa sürede diyalog ve görüşme dahil her adımı atmaya hazır olduğumuzu kamuoyuna vurguluyoruz. 

Bu sayede, şampiyonluk yarışında Türk futbol tarihinin unutulmaz hakem hatalarının ve eleştirilerin yaşandığı dönemlerin açığa kavuşacağına inanıyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.