Fenerbahçe gençleşti

Vitor Pereira'nın göreve başlamasının ardından genç oyuncuların süre alması dikkat çekti. Sar-lacivertlilerde Portekizli teknik adamın gençlere güveniyle, sakat oyuncuların çokluğu takımın yaş ortalamasını düşürdü

Transfer döneminin son saatlerine kadar hareketli dakikalar geçiren Fenerbahçe, muradına erdi. Kadroda düşünülmeyen Zanka, Perotti, Samatta ve
Lemos giderken yabancı yükünden kurtulan sarı-lacivertliler, kadronun yaş ortalamasını da düşürdü.

Sözcü'den İrfan Yirmibeş'in haberine göre Fener, bu sezon Cisse (36), Gökhan Gönül (36), Harun Tekin (32), Diego Perotti (33), Zanka (31) ile yollarını ayırdı, Caner Erkin (33) ve Dirar (35) ile de önümüzdeki günlerde yollar ayrılacak. Sarı-lacivertliler böylece geçen sezonun kadrosunda 30 yaş üstü 7 futbolcuyla yollarını ayırmış olacak.

Kanarya'da Caulker'ın takımdan ayrılması bekleniyor. Mevcut kadroda Kim Min Jae, Tisserand, Szalai, Gustavo, Pelkas, Sosa, Samuel, Valencia, Zajc, Novak ve Diego Rossi yer alıyor. Sol beke ve forvete de yabancı transferi yapılması düşünülüyor. Kanarya'da şu anki yabancı sayısının 11 olması yönetimin elini güçlendirdi.

Joelinton çabası

Fenerbahçe, İngiltere'de Newcastle United'ın kadroda yer vermeyi düşünmediği Joelinton için harekete geçti. Başkan Ali Koç'un özel uçağını Londra'ya gönderdiği ve Brezilyalı forveti İstanbul'a getireceği iddia edildi. Bugün UEFA'ya futbolcu listesinin verileceği son gün. Sarı-lacivertli yönetim, son ana kadar Joelinton'u kiralık kadrosuna katıp listeye yazdırmak için yoğun çaba sarf gösteriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Güler, La Liga'da ilk sezonunda şampiyon oldu!
Beşiktaş, 23 yıl sonra ilk kez yeni bir teknik direktörle anlaştı
EuroLeague'den Fenerbahçe Beko'ya ve Monaco'ya ceza yağdı
Beşiktaş, 179 milyon euro değerinde muhteşem bir yıldız transferi yapıyor!
Beşiktaş'tan bomba transfer: 37 milyon euroluk süper yıldız için hazırlıklar başladı!