Fenerbahçe, Gustav Isaksen’i 12 Milyon Euro’ya Transfer Etti

Fenerbahçe, Lazio'nun Danimarkalı yıldızı Gustav Isaksen'i 12 milyon Euro karşılığında transfer etti. 23 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe ile 2028'e kadar sözleşme imzaladı. Isaksen, sağ kanat ve forvet olarak görev yapacak.

Fenerbahçe, gelecek sezonun kadro planlaması kapsamında büyük bir transfer hamlesi yaptı ve Lazio'nun 23 yaşındaki Danimarkalı oyuncusu Gustav Isaksen'i 12 milyon Euro'ya kadrosuna kattı. Isaksen, sağ kanat ve forvet olarak görev alacak ve Fenerbahçe ile 2028 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe, gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını hızlandırdı ve büyük bir transfer hamlesi yapma hazırlığında. Sarı-lacivertliler, Lazio'nun 23 yaşındaki yıldızı Gustav Isaksen'i kadrosuna katmaya karar verdi. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun da desteğiyle gerçekleştirilen bu transferin detayları ortaya çıktı.

Fenerbahçe, İtalya'dan gelen son dakika bilgilerine göre Gustav Isaksen için Lazio ile anlaşma sağladı. Danimarkalı oyuncunun transferi için Fenerbahçe'nin 12 milyon Euro ödediği belirtildi. Isaksen'in, Lazio ile olan sözleşmesi Haziran 2028'e kadar devam etmekte. Geçtiğimiz sezon Lazio formasıyla 40 maça çıkan Isaksen, 3 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. 

Fenerbahçe, Isaksen'i sağ kanat ve forvet gibi farklı pozisyonlarda değerlendirmeyi planlıyor ve oyuncunun bonservis değeri 12 milyon Euro olarak biliniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.