Fenerbahçe ikinci kupanın peşinde

CEV Şampiyonlar Ligi'nde 2012 yılında zirveye çıkan sarı-lacivertli takım, İtalya'nın Montichiari kentindeki Pala George'ta yarın başlayacak ve iki gün sürecek Dörtlü Final'de bu başarısını tekrarlamaya çalışacak. Fenerbahçe...

CEV Şampiyonlar Ligi'nde 2012 yılında zirveye çıkan sarı-lacivertli takım, İtalya'nın Montichiari kentindeki Pala George'ta yarın başlayacak ve iki gün sürecek Dörtlü Final'de bu başarısını tekrarlamaya çalışacak. Fenerbahçe Grundig, dördüncü kez mücadele edeceği Dörtlü Final organizasyonundaki ilk maçında bir diğer Türk takımı VakıfBank ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Grundig, Avrupa'da daha önce birer kez Şampiyonlar Ligi ve CEV Kupası'nda şampiyonluk yaşadı. Fransa'da 2012 yılında düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde kupayı kazanan sarı-lacivertli ekip, bu ligde 2010 yılında ikinci, 2011 yılında ise üçüncülük kürsüsüne çıktı. CEV Kupası'nda 2014 yılında mutlu sona ulaşan Fenerbahçe Grundig, bu organizasyonda 2013 yılında ikinci, 2009 yılında ise üçüncü sırayı aldı. Sarı-lacivertli takım, ayrıca 2010 yılında FIVB Dünya Kulüpler şampiyonluğuna ulaşma başarısı da gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'nin Transferi için Stade Rennais'ten Dev Teklif!
Bursaspor’da ilk isim Levent Dönertaş!
Beşiktaş, Altay Bayındır Transferi İçin Manchester United'la Masaya Oturuyor!
Dries Mertens, Galatasaray'da Bir Sezon Daha!
Sergen Yalçın, Beşiktaş İddialarına Cevap Verdi