Fenerbahçe, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tamamladı!

Fenerbahçe, Süper Lig'de Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını Jose Mourinho yönetiminde yaptığı antrenmanla tamamladı. Sarı-lacivertliler, yarın saat 17.00'de Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda Kasımpaşa'ya konuk olacak.

Fenerbahçe, Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, oyuncuların salonda yaptığı core çalışmaları ile başladı. Oyuncular, salondaki çalışmaların ardından sahaya çıktı. Isınma hareketleri ve çabukluk çalışmaları ile devam eden idmanda, pas organizasyonlarına ağırlık verildi.

Antrenmanın son bölümünde ise taktiksel ve bireysel çalışmalar yapıldı. Sarı-lacivertli ekip, zorlu Kasımpaşa maçı öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye geçti. Mourinho, antrenmanda oyunculara özel olarak ilgilendi ve maç planı üzerinde durdu.

Fenerbahçe, Süper Lig'in kritik maçında Kasımpaşa'ya karşı mücadele edecek. Maç, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda yarın saat 17.00'de başlayacak. Sarı-lacivertli ekip, bu deplasmanda üç puan hedefiyle sahaya çıkacak. Kasımpaşa ise güçlü rakibi karşısında avantaj elde etmek istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.