Fenerbahçe, Levent Mercan İçin Transfer Girişiminde Bulundu!

Fenerbahçe'nin transfer atağı! Fatih Karagümrük'ün başarılı sol beki Levent Mercan için resmi temaslar başladı. Ancak, henüz anlaşma sağlanmadı. Galatasaray'ın da ilgisini çeken 23 yaşındaki oyuncu, bu sezon 32 maçta 1 gol atıp 4 asist yapmıştı.

Fenerbahçe, yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmak için harekete geçti! Fatih Karagümrük'ün başarılı sol beki Levent Mercan için resmi temaslar kuruldu. Ancak, henüz herhangi bir anlaşma sağlanmış değil. Galatasaray'ın da ilgisini çeken genç oyuncu, bu sezon 32 maçta 1 gol atıp 4 asist yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. Transferin seyrini merakla bekliyoruz.

Fenerbahçe'nin yeni sezon öncesi transfer çalışmaları kapsamında, Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan'a yönelik resmi temas kurduğu iddiaları gündeme geldi. Kulübünün ilk hedeflerinden biri olan Mercan için Sarı-Lacivertlilerin geçtiğimiz hafta Karagümrük ile resmi görüşmelere başladığı belirtiliyor. Ancak, şu an için herhangi bir anlaşmanın sağlanmadığı ifade ediliyor. Bu transfer girişimi öncesinde, Galatasaray'ın da Mercan'a ilgi gösterdiği fakat anlaşma sağlanamadığı bilgisi paylaşılıyor. 23 yaşındaki sol bek, bu sezon Karagümrük formasıyla 32 maçta sahaya çıkıp 1 gol atmış ve 4 asist yapmış durumda. Bu gelişmeler, Fenerbahçe'nin transfer stratejisi ve gelecek sezon kadrosunu güçlendirme çabaları hakkında önemli ipuçları sunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş'a Dev Transfer Bombası Geliyor: İtalyan Devi'nin Yıldızı Yolda!
Caner Erkin Fenerbahçe Taraftarını Ayaklandırdı! "Asla Olmayacak!"
Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir sürpriz yaşandı! PSG'yi deviren Dortmund finale yükseldi!
Feyyaz Uçar'dan Beşiktaşlıları üzecek sözler geldi
Ali Koç resmen onay verdi: Takımın bel kemiği gidiyor, taraftarlar çok üzülecek!