Fenerbahçe, Lugano ile Şampiyonlar Ligi Yolunda İlk Adımını Atıyor

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda yarın Lugano ile deplasmanda karşılaşacak. Maç, Thun Stadı'nda TSİ 21.30'da başlayacak ve Portekizli hakem Tiago Martins tarafından yönetilecek. Yeni teknik direktör Jose Mourinho ve transferler ilk resmi maçlarına çıkacak.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda yarın İsviçre'nin Lugano takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Thun Stadı'ndaki maç, TSİ 21.30'da başlayacak ve Portekizli hakem Tiago Martins tarafından yönetilecek. Sarı-lacivertliler, yeni teknik direktörleri Jose Mourinho ile Avrupa arenasındaki ilk sınavlarını verecek.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında yarın İsviçre'nin Lugano takımına konuk olacak. Maç, Thun Stadı'nda oynanacak ve TSİ 21.30'da başlayacak. Portekizli hakem Tiago Martins'in yöneteceği bu önemli karşılaşmanın yardımcı hakemleri Bruno Jesus ve Hugo Andre Pires Ribeiro olacak.

Fenerbahçe, geçen sezon Süper Lig'i 2. sırada tamamlayarak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. eleme turundan katılma hakkı elde etmişti. Bu sezon teknik direktörlük görevini dünyaca ünlü Jose Mourinho devraldı. Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Lugano karşısında avantajlı bir skor elde etmek istiyor.

Yeni transferlerden Allan Saint-Maximin, Oğuz Aydın, Levent Mercan ve Cenk Tosun'un UEFA kadrosunda yer almaları durumunda ilk resmi maçlarına çıkmaları bekleniyor. Ayrıca, Fenerbahçe'nin muhtemel 11'inde Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, Bartuğ Elmaz, Fred, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Allan Saint-Maximin ve Edin Dzeko'nun yer alması öngörülüyor.

Maçın rövanşı 30 Temmuz Salı günü Kadıköy'de oynanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.