Fenerbahçe, Manchester United'a Karşı Direndi: Puanını 5'e Çıkardı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü haftasında evinde İngiliz ekibi Manchester United'ı ağırladı. Sarı-lacivertliler, Manchester United ile 1-1 berabere kalarak puanını 5'e çıkardı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü hafta mücadelesinde İngiltere temsilcisi Manchester United’ı Ülker Stadyumu'nda ağırladı. Heyecan dolu geçen karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Sarı-lacivertlilerin golü, 49. dakikada Youssef En-Nesyri’nin kafa vuruşuyla geldi. Bu sonuçla Fenerbahçe, gruptaki puanını 5'e yükseltti. Fenerbahçe, turnuvadaki ilk maçında Union Saint-Gilloise'i 2-1'lik skorla mağlup etmiş, ikinci hafta ise deplasmanda Twente ile 1-1 berabere kalmıştı.

Manchester United ise Fenerbahçe karşısındaki bu beraberlikle gruptaki üçüncü maçından da galibiyet çıkaramayarak toplamda 3 puana ulaştı. İngiliz ekibi, sahadan beraberlikle ayrılmasına rağmen maç sonrasında taraftarlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti ve tribünleri selamladı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin dördüncü hafta maçında 7 Kasım'da deplasmanda AZ Alkmaar ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Sarı-lacivertliler, gruptan çıkma yolunda avantajını sürdürmek için bu karşılaşmada galibiyet hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.