Fenerbahçe, MKE Ankaragücü Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın öncesinde gerçekleştirdiği akşam antrenmanıyla hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman, koordinasyon, çabukluk hareketleri ve taktiksel çalışmaları içeriyordu.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında pazar günü kendi sahasında MKE Ankaragücü ile karşılaşacakları maç öncesi akşam antrenmanını gerçekleştirdi.

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın liderliğinde Can Bartu Tesisleri'nde düzenlenen antrenman, koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başladı. Oyuncular daha sonra iki gruba ayrılarak top kapma ve pas çalışmalarına geçti. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla son buldu.

Sarı-lacivertli ekip, MKE Ankaragücü maçı için hazırlıklarını tamamlayarak tesislerde kampa girdi. Pazar günü oynanacak olan mücadele öncesinde Fenerbahçe, oyuncularını maça en iyi şekilde hazırlamak için antrenmanlara devam ediyor.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL İLK 11'İ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın MKE Ankaragücü karşısında Dominik Livakovic; Mert, Serdar, Djiku, Ferdi; İsmail, Krunic, Cengiz, Szymanski, Dusan Tadic ve Edin Dzeko 'yu ilk 11'de sahaya çıkarması bekleniyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Napoli'ye transfer oluyor! Fenerbahçe taraftarını yıkan haber!
Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı
Jose Mourinho, mesleği ne zaman bırakacağını açıkladı!
Trabzonspor'un Transfer Hedefi: Fenerbahçe'nin Yıldızı Umut Nayir!
Ajdin Hasic: Beşiktaş'a Dönüş Heyecanı ve Sergen Yalçın Övgüsü