Fenerbahçe, MKE Ankargücü'nü Ağırlıyor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında MKE Ankaragücü'nü ağırlayacak Ülker Stadı'nda bugün saat 19.00'da oynanacak karşılaşmayı Cihan Aydın yönetecek. Fenerbahçe - Ankaragücü maçı beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında evinde MKE Ankaragücü'nü ağırlayacak. Cihan Aydın'ın yöneteceği maç, Ülker Stadı'nda bugün saat 19.00'da oynanacak ve beIN Sports 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Sarı-lacivertli ekip, son maçta deplasmanda RAMS Başakşehir'i 90+4. dakikada Batshuayi'nin penaltı golüyle mağlup ederek puanını 57'ye çıkardı ve liderliğini averajla sürdürdü. Şampiyonluk yolunda önemli bir adım atan Fenerbahçe, 22 maçta 18 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

Ev sahibi takım, iç sahada oynadığı 11 maçta 8 galibiyet elde etti, 2 mücadelede berabere kaldı ve 1 kez mağlup oldu. İsmail Kartal'ın öğrencileri, Ankaragücü karşısında galip gelerek kazanma serisini sürdürmeyi hedefliyor. İki ekip arasında ligin ilk yarısında oynanan maçı Fenerbahçe, Osayi-Samuel'in golüyle 1-0 kazanmıştı.

Muhtemel 11'ler şu şekilde:

Fenerbahçe: Livakovic, Ferdi, Djiku, Bonucci, Mert, İsmail, Krunic, Szymanski, İrfan, Tadic, Dzeko

MKE Ankaragücü: Bahadır, Hanousek, Mujakic, Radakovic, Kitsiou, Tolga, Pedrinho, Kaan, Cephas, Morutan, Ali Sowe

Fenerbahçe'de, Bright Osayi-Samuel'in Afrika Uluslar Kupası'nda olması, Fred'in sakatlığı ve Jayden Oosterwolde'nin cezalı olması nedeniyle üç eksik bulunuyor. Ancak, sakatlıklarını atlatan Bonucci, Zajc, Becao ve Miguel Crespo'nun durumu belirsiz.

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi, Alexander Djiku ve Miguel Crespo sarı kart sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, Ankaragücü maçında sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecekler.

Sarı-lacivertli ekip, son 3 lig maçında birer gol atmış olup, MKE Ankaragücü karşısında da golcülerinin performansına odaklanacak.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Rıdvan Dilmen'den tepki çeken açıklama geldi! 1Fenerbahçe maçını izlemeyeceğim"
Tottenham, Raphinha İçin Barcelona'ya 70 Milyon Euro Teklif Hazırlıyor
Emre Belözoğlu: Ankaragücü'nün Tek Hedefi Önümüzdeki 6 Puandan Tam Puan Almak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal: Galatasaray Maçına Odaklandık!
Markus Gisdol: Konyaspor'un İyi Savaşı Galibiyeti Getirdi